Stále ms nepřišla

Otázku položila: Zvrhlicek 18.11.2013 18:26

Ahoj, potřebovala bych poradit, mám 48 den menstruačního cyklu a menstruace je v nedohlednu. Koncem srpna jsem po třech letech vysadila HA Yadine, 28. září jsem byla na vyvolávačce, dostala jsem se to jen na dva dni 1.-2.10 a to jen slabě a od té doby zase čekám. Zítra bych měla jít k dr na další vyvolávačku. Přemýšlím, že na ní nepůjdu, nechci do sebe cpát ty další hormony. Těhotná nejsem, dělala jsem si testy. Snažíme se s přítelem o miminko, samozřejmě to nejde, přikládám graf BT, Prosím poraďte mi,

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • dej tělu čas než se vzpamatuje z toho že jsi přestala užívat HA a případný měření BT bych nechala až na dobu kdy budeš mít ms aspoň relativně pravidelnou a několik měsíců nepůjde otěhotnět.může se stát že otěhotníš dřív než to budeš čekat ale stresovat se měřením BT už teď mi připadá zbytečný;-) já bych se na vyolávačku taky vykašlala a nechala to "na přírodě". v bylináři mám napsaný že bobule vitexu (nemám tušení co to je:-) ) normalizují činnost pohlavních hormonů a pomáhají po vysazení HA. já se k bylinkám obracím často při obtížích a zatím nezklamaly, sestře pomohly bylinky uprait ms cyklus ale osobní zkušenost v tomhle směru nemám (nepotřebovala jsem)

  • Já po vysazení byla na vyvolávačce 3x, ani jednou to MS sama nedostala a za tři měsíce jsem byla těhu ;-) takže nevěš hlavu ;-)

  • Mozna by to chtelo trochu trpelivosti, kdyz rvete do tela hormony a pak po nem chcete hned, aby bylo cajk, takhle to nefunguje, kaslete na vyvolavacky, telo si to srovna samo, mne to trvalo krasny rok a pul nez jsem se dostala do normalu...telo neni stroj a presne, vyvolavacky jsou dalsi sracky a hormony...

  • Já když po dlouhé době vysadila HA, tak jsem ji měla tři měsíce jak hodinky, a pak to začalo 24, 36, 47, 54... taky jsme se snažili o miminko, na vyvolávačky jsem nechodila a čekala, bylo to těžké odhadnout a najít v tomto cyklu plodné dny, nakonec se zadařilo a já otěhotněla 36. den cyklu ( jsem měla ovulaci), je dobré se měřit, a to ti pomůže se v tvém cyklu vyznat, doba od ovulky k MS je vždycky stejná..tak získáš přehled.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 232 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist