Spolubydlení a intimita

Otázku položila: Bývalá uživatelka #104557 31.3.2014 20:29

Ahoj holky :-)

Mám takovou asi blbou otázku, co je tak trochu mimo tady normálně rozebíraná témata, ale potřebuju další názory, než jen od stálých kamarádek. Hmm jak jenom začít... tak asi trochu od začátku. Když mi bylo asi 10 moje máma si našla nového přítele, který měl 8 letého syna a tak jsme se jako nová rodina nakonec dali dohromady. Vše naštěstí probíhalo dobře a oni spolu zůstali dodnes, po celou tu dobu jsme s mým novým leč nevlastním bratrem měli každý svůj pokoj a v podstatě měli vlastní životy a moc času si nevěnovali, i když jsme spolu samozřejmě vycházeli v tom nejlepším možném. Mně je teď 22 a jsem na vysoké škole na koleji, shodou okolností se můj bratr dostal na stejnou školu a jelikož byla ta možnost, tak jsme oba dva svoji spolubydlící v jednom pokoji.
Ze začátku byla docela spokojenost a tak, ale pomalu se do toho začala zapojovat nová skutečnost, kterou je i sdílené soukromí. Vedlejší pokoj je obsazený a tak je např. ranní převlékání ze spacího oblečení do denního společné, první den večer jsem byla trochu šokovaná, když se bez problémů předemnou svléknul a šel nahý do sprchy (naštěstí máme vlastní malinkatou koupelnu), potom v klidu v ručníku vyšel ven a stejně se i převléknul do spacího. Pohled na nahého chlapa ještě zvládnu, ale vím, že to teď bude znít fakt divně... ale on ho má tak neskutečně velkého! Naposledy jsem ho viděla právě tak v těch 10 letech, jenže od té doby je to prostě úplně jiné kafe. Vlastně je to to největší, co jsem kdy doposud viděla! Když viděl můj tak trochu zděšený pohled, tak jen řekl něco ve smyslu "že jsme přeci sourozenci, tak se není proč stydět", nějak jsem mu na to nic neřekla, navíc sourozenci přímo nejsme.
Klidně ráno vstane s typickou chlapskou ranní erekcí a ježiš já to nemůžu ani popsat, prostě je to fakt dělo na můj vkus :-D a bez problémů se předemnou převlékne. Jako mně to v základu nevadí, ale problém je v tom, že od "toho" nemůžu odtrhnout oči... je to jako být hypnotizovaná novýma lodičkama ve výloze :-)
Takhle v základu s odstupem musím říct, že mít něco takového můj budoucí přítel, tak jsem nejšťastnější žena na světě...vlastně asi kterákoliv. I kamarádka vedle z pokoje nevěřila svým očím, když ho viděla v boxerkách na chvíli (teď o tom nezavře pusu).
Samotná představa "toho" je až vzrušující, na druhou stranu mě ale zase tlumí to nevlastní sourozenectví. Je to tak silně protichůdné... někdy se spolu večer učíme a on klidně jen tak sedí vedle mě v tričku a těch boxerkách a prostě se to nedá, soustředit se. Snažím se tam nekoukat ale dá mi dost zabrat aby si toho nevšiml... Ale jednou jsem se ráno vzbudila dřív a asi deset minut jen zírala na ten ranní stan, co měl. Můj předchozí přítel, no spíše "přítel" měl odhadem něco kolem 17 cm a přišlo mi to dost, ale tohle je hodně daleko za tím rozměrem! Jak v klidu tak při jeho pohotovosti.
Nejraději bych sem dala nějakou fotku, abyste tomu lépe porozuměly, ale asi by to nebylo úplně dvakrát košér?

Řekněte mi prosím... jsem špatná, když se mi honí hlavou takové myšlenky?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • :D :D vyfoť to, tím rozhodně nikoho tady neurazíš :D a kdo řekne že jo, kecá :D
    Ale ne, teď vážně... Nejsi divná, je to naopak pochopitelné, že tě přitahuje, protože spolu nemáte vůbec žádný přímý příbuzenecký vztah. Jestli ti to vadí, tak si s ním o tom promluv, ať před tebou chodí jen oblečený, ale možná bys byla sama proti sobě :D

  • No tak průměrná hloubka pochvy je 9,5 cm, takže moc nevidím výhody takhle monstrózního penisu, když stejně půlka trčí ven :D
    Ale jinak není to tvůj pravý bratr, takže tvoje myšlenky nejsou v ničem špatné. A ani by nebylo špatné, kdyby se mezi vámi něco stalo. Jen bych být tebou nejprve pořádně pouvažovala, jestli by případný úlet něco nepokazil. Přece jen máte společné "polorodiče", budete se i v budoucnu spolu stýkat, ať už to skončí jakkoliv. Tak jestli by ti nevadilo ho takhle dál vídat, i kdyby jste spolu měli nějaký "intimní" konflikt. Pokud ne, tak je to jen na tobě, jestli něco zkusíš. Třeba se před ním taky svléknout :D

  • myslím, že to není nic nenormálního, jsi mladá holka a on mladý kluk. Moc nechápu, proč jste spolu začali bydlet, osobně bych si chtěla užívat s kamarádkami a nechtěla bych bydlet s polobratrem. Možná tak v bytě, ale ne na koleji. Moc si nedovedu představit, jak byste se vzájemně chovali, kdybyste měli partnery a měli je někdy na pokoji nebo by ten druhý z vás viděl projev náklonnosti k jinému člověku. Předpokládám, že ty bys žárlila či záviděla.

  • Asi bych v první řadě zapřemýšlela nad tím, jestli jeho "výbava" je to hlavní proč tě přitahuje. Sourozenci pokrevní sice nejste, ale jak už bylo uvedeno holkama, budete se zřejmě vídat celý život, tak aby jste si nerozházeli vztah kvůli krátkodobému flirtu. Každopádně držím palce, ať už do toho půjdeš, nebo ne... ;-)

  • :-D já bych ho už začla svádět:-D

  • Tedy tvůj příspěvek mne upřímně pobavil. V dobrém. Že te přitahuje je normální, tvým bratrem je jen ze společenského hlediska. Trochu mne překvapilo, že jste do spolubydlení šli. Předpokládám, že asi ještě neměl kamarády. No máš dvě možnosti, buď do toho skočíte nebo požádáš o prestěhování. Mohl by to být problém, až budeš mít nějakého partnera. Ať už to dopadne jakkoliv. No, a pak by to mohlo zkomplikovat vas ,,sourozenecký´´ vztah.

  • Mmmmmm :-) Tohle zní zajímavě :-) Těším se na nějakou fotografii ať se taky pokochám a společně všechny zhodnotíme :-p Ale nezávidím ti....teda vlastně ano :-D jsem hrozně zvědavá!

  • petulinkaa1331.3.2014 22:20

    jo holka,taky jsem mela takovy pritele kdysi který nemel penis,ale kanon :-D a muzu ti rict,neni o co stat ve skutecnosti 8-o jako ze bych si to uzivala s takovym obrem fakt ne,spis je to problem nez radost,kazdopadne pohledem verim ze te zajima,ale ted nerozumim,pritahuje te,chces s nim jako s ,,nevlastnim bratrem" neco mit nebo te jen zaujal jaho rozkrkok? :-D

  • Tak v první řadě... Ráda tě přijmu za švagrovou, kde najdu ten kanon :-D:-D:-D:-D:-D:-D ne teď vážně, není to tvůj vlastní bratr, vůbec si z toho nedělej vrásky ;-) incestní to není a divný taky ne :-)

  • Tak takový výhled po ránu ti závidím :-D

  • no páni, no teda :-o:-D:-D:-D:-D to je fakt dělo toto :-D

  • Ahoj:-) popravdě, když jsem viděla fotku,nějak mě přepadl smích a zároveň by mi to asi bylo nepříjemné se na něco takového dívat.. Každý to vnímáme jinak. Ani bych asi nechtěla být s chlapem na pokoji k vůli soukromí. Ženská se ještě dá, i když je to taky někdy otravné, já mám nejraději svoje soukromí. Ono záleží na to, jestli ti je to příjemné se na to dívat- jestli necítíš třeba stud, nepříjemnost...tak bych to nějak neřešila, jak jsem psala..každý jsme nějaký a může ti to připadat vzrušující,hezké... a nebrala bych to jako problém. Jestli ti to nevadí, tak se klidně kochej,na tom nic špatného není... Akorát teda s tímhle monstrem by se moc věcí dělat asi nemohlo, už je to spíš překážka než příjemnost. ;-)

  • No pane. Jak by řekla moje mamka. Ten by tím mohl tlouct ořechy aneb pohlaví jako ruka. Chtělo by se mi moralizovat, že fotit jsi ho neměla. Ale nedalo mi to a musela jsem podívat ;-) a jsem ticho. Na každý pád ne každá holka něco tak velkého přijme a on musí být hodně opatrný.

  • České přísloví "Koukej, ale nešahej" ... to že takto před tebou chodí svědčí o tom, že tě bere jako svou sestru a nemá před tebou zábrany. Mám bratra a vím kde je chlupatý a kde má jakou pihu a jizvu a dokonce ti řeknu i délku penisu.
    A co se týče délky. Já bych chlapa s tak velkým přirozením nechtěla. Může to být i dosti bolestivý a milování si neužiješ.
    Znáš ho přes 10 let a zdá se mi dosti divný, že tě vůbec vzrušuje.

  • ahoj :) upřímně mi to přijde, že zkouší co to s tebou udělá. na tvém místě bych to brala trochu jinak než jako že jste sourozenci. a zkus se zamyslet jaký z toho máš pocit, pokud si myslíš, že by s tebou něco měl, a chceš to, tak jdi do toho! podle mě by se před tebou takhle nevystavoval jen tak. zvlášt když vás nepojí pokrevní pouto. sice je to dost rozdíl, ale já tohle tenrkát řešila s kamarádem, najednou mě začal přitahovat a já nevěděla co s tím, byli sme fakt dobří přátelé. ale bylo to vzájemné tak jsme spolu nějaký čas něco měli. ovšem pak sme zjistili že bude lepší to nechat opravdu jen o přátelství :) při sexu jsem si to skvěle užívala ale pořád jsem tam cítila to kamarádské pouto a tolik jsem se neuvolnila.

    pokud spolu budete něco mít, rozhodně bych to nějakou delší dobu držela v tajnosti. zveřejnila bych to až tehdy, kdy to budete myslet opravdu vážně

  • ahojky. Nevím, ale přijde mi to dost hloupé. Tohle pro mě osobně rozhodně není rozhodující a napsát tak dlouhý dotaz, kde prakticky jen popisuješ to, co tě rajcuje hraničí, tak trochu s úchylkou. Možná jsem stará na to abych to pochopila, možná tomu nerozumím, možná můj dlouholetý vztah mě hodil do jiné dimenze. Sex si užívám, ale řešit to až tak.....:'-( každopádně bych se zkusila zamyslet nad tím, zda mě opravdu rajcuje jen "jeho" přednost nebo je tam i něco dalšího....a buď bych se zkusila přestěhovat nebo bych ho svedla. Příbuzn í nejste..... tak co.....;-)

  • Ahoj, přečetla jsem si trochu opožděně tvůj vzkaz a asi jsem přišla o zajímavé foto :-).
    Ale k otázce, určitě nejsi divná, je to přirozené, že ti oči sjíždějí do spodních partii, i když jste jako že příbuzní.Kort když je někdo tak obdařen, jak si psala.Nemá daleko k nejv. přirození na světě což je 34 v pohotovosti.Ale tito chlapi většinou svou velikosti trpí, a mají velký problém najít stálého partnera.Tak si pořádně rozmysli, jestli ti taky jde jen o to vyzkoušet jaký to je s takovým obrem nebo jestli tě zajíma celkově.Chápu, že nejspíš to první, ale abys pak nebyla zklamaná.Výdat se asi nikdy nepřestanete.A nebo už to poslední seznámení s jeho výbavou mělo nějaké pokračování?

  • barca.krizkova14.4.2014 18:13

    Podle mě divná nejsi.. Není to Tvůj vlastní bratr a v podstatě jen "cizí človíček" a takovéto představy jsou normální. Vždyť jsi taky jenom žena ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist