Spolehlivost při sportu?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #25484 7.6.2011 21:41

Ahoj dámy. Kalíšek mě zaujal a mám 100 chutí jej vyzkoušet. Máte některá zkušenosti kalíšek vs sport? Téměř denně jezdím na kole a další aktivity...je spolehlivý i při tomto zatížení? Zatím jsem nerodila, avšak doposud používám tampóny OB SUPER Plus, menší nemůžu. Ale i u této velikosti se mi občas stalo, že mi při močení samovolně "odešel" a neustále hlldám prosak. Silné krvácení mám po matce. Je tedy nějaká jistota, že kalíšek nepropustí?

Moc vám holky děkuji za zkušenosti. Jsem rozhodnutá ho zkusit, tak snad mě nezklame :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já mám s kalíškem jenom špatnou zkušenost, závidím těm, který si ho nemůžou vynachválit, ale mě zklamal. Většinou druhý den MS ji mám silnou, ale ne tak moc. Nevím čím to je, ale hned po pár hodinách (2-3) vždy ucítím, že to teče ven, přitom když ho vyndám tak je tam strašně málo, takže to nemůžu označit za přetíkání. Taky jsem zatím nerodila a nevím, jestli to není tím, že ten pro nerodičky je pro mě malý (nemyslím si to, ale nic jiného mě nenapadá). Pokud ti nevadí pohled na krev, tak jej určitě vyzkoušej, třeba budeš patřit mezi ty nadšence narozdíl ode mě.

  • Já jsem s ním maximálně zpokojená, chodím až 4x týdně do fitka a až 4x týdně (podle počasí) inline brusle. A jsem spokojená. Mám teda velký (MeLuna L), je mi 25 a nerodila jsem.

  • Já sice nejsem moc sportovní typ, ale po druhém porodu a co neberu HA mám taky docela dost silnou MS. První dva dny jsem se nesměla vzdálit od WC. Teď používám kalíšek a první 2 MS se mi stávalo to co Jackobie, ale nevzdala jsem to a objednala jsem si jiný menší typ (měla jsem pocit, že jsem si objednala ten největší a on se správně nerozbalí) a od té doby nevím, co je to tampon a vložka. Je to o tom přijít na tu techniku zavádění a když se odstřihne ťopka, tak ani nevíš, že máš MS.

  • Simone8.6.2011 10:26

    Já jsem s ní maximálně spokojená a jsem taky hodně sportovní. Skáču, plavu, šplhám a tak a teď už bez problémů. Ale je pravda, že mi chvíli trvalo, než jsem se naučila ho dobře zavádět, aby neprotékal.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist