Spodní prádlo vs. zdraví

Otázku položila: Bývalá uživatelka #195600 31.12.2019 11:16

Ahojky, nechci tu spamovat, jen mám ještě jeden dotázek ohledně prádla.. Bavila jsem se s kámoškou ohledně nošení tang a říkala, že je to o zvyk, že to mám prý zkusit třeba 14 dní nenosit nic jiného a pak si zvyknu a nebudu to vnímat, tak sem se rozhodla to tak vyzkoušet. Narazila sem trochu u mamky, když si všimla, že já mám na sobě třetí den po sobě, říkala, že z častého nošení jsou problémy, třeba zánět močáku a tak..
Tak jsem se chtěla zeptat, máte některá takovou zkušenost? Nebo víte o tom něco? nebo mě mamka jen zbytečně straší?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Maminka má částečně pravdu. Některé ženy opravdu mohou mít z častého nošení tang zdravotní problémy jako záněty a podobně. Ale to mohou mít tak stejně z nošení nekvalitních kalhotek. Každý je jinak náchylný. Pokud to chceš zkusit, tak to zkus. Nemusíš je přece nosit každý den.. Stačí občas.. Takže třeba pokud ve škole máte tělocvik a podobně, myslim si, že v ten den by nebylo úplně vhodné je mít..

  • Já jiné kalhotky cca od 18ti ani nenosila, buď tanga-pod kalhoty, ale i na běh do legín nebo nic - v létě pod sukni. Nikdy jsem žádný zánět spoodku neměla, tanga mi nepřekážela a byla velmi pohodlná, cítila jsem se v nich dobře, tajé se mi na nich líbilo, že nenarušují línii zadečku v přiléhavých kalhotech a pod...., ale v 35ti, po čtvrtém porodu, jsem musela vyhodit úplně všechna tanga a přejít úplně na jiný typ kalhotek, nejlépe bezešvých, protože ke konci těhotenství jsem poprvé poznala, co to je, když se ozvou vnější hemeoridy, ovšem nemyslím si, že by za to mohla tanga, jen prostě hemeroidy a tanga nejdou dohromady...Tak za mě, kdy je jindy nosit, než v mládí, ale jen pokud ti jsou pohodlná, já pohodlnost vždy brala nadevše!

  • Myslim ze je to hodne individualni. Nikde ale take neni psane ze je musis nosit kazdy den ;-)

  • Mi se tanga hodně zařezávaly, takže hodnotím jako nepraktické

  • Od 15ti do cca 21ti jsem nosila tanga a záněty jsem nemela, potom jsem si nějak zvykla na klasické kalhotky a tanga už bych tedy nesnesla dnes po 30ce :-D

  • Já bych tanga nenosila hlavně pro to, že jsou strašně nepohodlné a ani se mi to nelíbí. Hlavně nechápu tu logiku, proč bych si měla 14 dní na něco zvykat? Pro mě je nejdůležitější, abych nosila takové prádlo, které mi dobře sedí a je mi pohodlné. Objednávám si ho z https://www.moda-pradlo.cz/ , kde jsem našla přesně takové prádlo, jaké jsem hledala.

  • Pepulka11128.12.2021 20:58

    Ahojte holky, jestli vám tady také mohu doporučit nějakou tu stránku na spodní prádlo, tak třeba za mne je to tato zde - https://lanotte.cz . Já na té stránce nakupuji už relativně dlouho a jsem s ní opravdu hodně spokojena. Co se mi fakt líbí je to, že se tam dají pořídit všechny druhy spodního prádla a to je dle mého jedna z těch nejlepších věcí, co tato stránka dokáže nabídnout.

  • donalabuznice28.2.2022 21:11

    Určitě na tom něco pravdy bude, já jsem měla zdravotní problémy z nekvalitního spodního prádla, od té doby co jsem si však na základě článku z https://www.pixolive.cz/tipy-a-rady/vite-proc-je-bio-spodni-pradlo-tak-popularni/ pořídila bio spodní prádlo však tyto problémy vymizely, takže jsem konečně spokojená, protože mě žádný zdravotní problém už netrápí. :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 147 otázek, kterým se dostalo 271 327 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist