Špinění v těhu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #59734 25.2.2012 9:26

Ahoj holky, jsem 8.týden a dnes ráno jsem malinko začla špinit, je to jen na toal. papíře, jinak nic. Nic mi nebolí, žádné potíže nemám a podle dr. bylo taky všechno v pořádku. Jen jsem trošku nastydlá, pobolívá mě v krku. Může to být něco vážného?? Jsem trošku vyjukaná....:'-(

Ještě dodatek...když jsem tam byla, dělala mi nějakou novou cytologii a pak jsem trochu krvácela, ale říkala, že je to tím, jak stírala vzorek. Byla jsem ve středu...
Teď špinim maličko...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj dost často to bývá.Nic to znamenat nemusí,ale i může.každopádně bych dr informovala.A pokud máš doma Ascorutin vem si .Sic píšou v těhu ne,ale já ho brala a nejen já a celkem v dost vysokých dávkách.Lehni si ,dej si nohy hora a odpočívej.Pokud se to zhorší jela bych na pohotovost.Pokud ne,v po bych zašla či zavolala lékaři.;-)I když já jak se znám ,už bych jela na pohotovost.Hodně štěstí.

  • Ahoj
    Já tě asi trochu vyděsím. U mne toto bylo příznakem zamlklého těhotenství. :-( Ale byla to jasně červená krev a jen vlásek.
    Takže záleží jaký druh krve to je. Pokud není jasná, nemusí to ani nic znamenat.
    Držím palce ať je to OK.

  • Ahojky, nemusí to nic znamenat, ale radši si alespoň zavolej k dr. U mě jedno špinění přešlo do krvácení a bylo to mimoděložní. Další špinění znamenalo zamklé těhu. A do třetice jsem znovu špinila. Dostala jsem od dr. Utrogestan a teď jsem v 29tt :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist