Špinění v těhotenství

Otázku položila: Anonymní uživatelka #293241 24.5.2018 13:38

Ahoj holky,
včera jsem byla na kontrole a těsně po ní jsem začala špinit. Doktorka mi zkoumala čípek, tak nevím jestli je to tím, nebo mám plašit a jet se raději ukázat do špitálu. Jsem ve 38 týdnu. Krev není jasná, ale spíše do hněda s příměsí hlenu. Aby to nebyla hlenová zátka... Jsem těhotná poprvé. Navíc mě doktorka vyděsila, že mám méně plodové vody. Né na spodní hranici, ale i tak mám větší obavu aby se něco nestalo. Předala mě už porodnici a ti si mě objednali až za více jak 18dní. Není to moc na to, že jsem v devátém měsíci?
Díky za vaše rady.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já sem spinila po kazde kontrole cipku v tehu, takze normál. Kdyby byla čerstvá jasně červená krev tak bych jela na konrolu. A do porodnice sem od 36tt chodila kazdy tyden na KTG a do poradny.

  • Zbytečně se neděs. Tý plodovky mám pocit ke konci těhu trochu ubude, že je to přirozené, ale nic špatného. Taky je mi divné (v dnešní době), že tě předala porodnici až teď. A k tomu kontrola až za 18dní? To jako rovnou k porodu? :-o Jinak za mě, pokud nemáš nějaké bolesti, tak to nic znamenat nemusí. Některé špiní celé těhu, část těhu, nebo jen jednou a nic.
    Zátku bys mohla poznat, je to hodně husté, jakoby želé/rosol? Když jsem rodila prvně, tak jsem si říkala, že jsem tohle...v životě neviděla takovou divnou věc :-D

  • trinetka24.5.2018 15:49

    Mě dr říkal po každé vnitřní kontrole, že můžu špinit a to samé v porodnici.. Druhak se klidně může jednat i o odcházející hlenovou zátku :) že tě objednali za tak dlouho.. Nevím otázka je, jestli si zmínila menší množství plodovky.. a jestli vědí, že už nikam chodit nebudeš.. Mě můj gyndr v posledním měsíci dělal monitory a poradnu každý týden.. a v porodce sem byla až po 40tt a to už mě chtěli 2x týdně..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 507 odpovědí a 409 712 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist