Spineni v 19. tydnu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #395267 5.1.2019 9:34

Ahoj tehulky,
jsem v 18+6 a vcera jsem jednorazove zaspinila a motala se mi hlava, manžel mě nakonec donutil jít se nechat vyšetřit pro klid duse. Dle ultrazvuku i vyšetření je vše v pořádku, doporučili mi klidovy rezim a zadny sex ale pokud se to bude opakovat, tak si me tam priste nechají, protoze to pry v tomto tydnu tehu neni normalni. Stalo se to take některé z Vás? Dodrzely jste rady doktora i kdyz vam ani miminku nic nebylo? Ja chodim na gravid jogu kvuli bolestem zad, nedovedu si predstavit nic nedelat a nemit az do konce sex. Riskuju tim ublizeni miminku? Dekuji za rady

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já nevím,ale co se stane když poslechnes doktora místo toho,co tu kdo poradi tady? Pokud ti jde o dítě,tak si dám prostě klidovy režim a zatnu zuby. Není to napořád.

  • Vsechno bych asi takto resila s lekarem, ktery zna tvuj stav a ten nejlepe posoudi co je a neni riskantni. :)
    Ja mivala motani hlavy z duvodu ze mi klesal tlak ci jsem byla malo najezena nebo unavena..

  • KatieD5.1.2019 10:29

    Spinila jsem v těhotenství několikrát, ba dokonce i krvácela. Špinění je častý jev, ale vždy se musí valit k doktorovi, tak není radno ho podcenovat. Doporučením lékaře bych se určitě řídila, tím rozhodně nic nepokazíš. A nemyslím si, že by doktor tím zákazem sexu myslel až do konce těhotenství, ne? Spíš do té doby, než přestane špinění a třeba pár dnů po té?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 601 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist