Špinení mimo cyklus

Otázku položila: Anonymní uživatelka #409094 18.11.2019 12:51

Zdravím ženy,
mám takový dotaz. Již téměř 2 roky se snažíme s partnerem o mimčo a nedaří se. Vždy jsem měla MS pravidelnou, doktor potvrdil i ovulaci, vše bylo až do minulého cyklu přesné na hodinky. Brala jsem také 6 cyklů za sebou Clostil a vše v pořádku, otěhotnět se nepovedlo ani po 3x IUI. No nicméně mi doktor přerušil léčbu s tím, že když se do konce roku nezadaří tak žádanka do CAR a případně lázně. Nicméně můj dotaz spíš je k tomu, že mám nyní 10 dní do MS a slabě špiním, jen malinko růžově. Stalo se mi to již minulý měsíc, ale to jsem si myslela, že jde o uhnízdění, ale nešlo, dál jsem to tedy neřešila MS přišla úplně na den přesně. Chtěla jsem se zeptat, zda s tím nemáte některá zkušenosti. Začala jsem brát drmek tablety a tak jestli to nemůže dělat ten drmek, spíš jsem se spoléhala, že umocní ovulaci, tak ho beru dál. Nevím tedy, zda přestat brát, nebo zda upalovat na gyndu, nikdy se mi nic takového nestalo.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Petrakim18.11.2019 13:35

    A co manzeluv/partnerů spermiogram. Dva roky snažení už je dost a řešit jen ženskou je málo. Špinění před MS jsou často rozhozene hormony a málo vitamínů. Me zabírá na špinění b komplex forte. Musím jej ale brát celý cyklus.

  • Napadlo mi ovulačné krvácanie (ktoré mohlo byť spustené liekmi alebo bylinkami). Ak mávaš luteálnu fázu kratšiu, mohlo by to vysvetliť aj neúspech v snažení. Ale nepíšeš, kedy mávaš ovu, tak len strieľam, lebo sama mávam luteálku spravidla len 10 dní, čo je hraničné na uhniezdenie. Po ovu asi 2 dni prudko klesá estrogén a stúpa progesterón, takže aj tam môže prísť teoreticky moment, kedy žena zakrváca. No snažíte sa už pomerne dlho a iné prekážky si vylúčila, tak to samozrejme nakoniec môže byť aj psychika.

  • bestie20.11.2019 10:54

    To se mi taky stává. Lehoučké špinění, které začíná zhruba týden před MS a trvá až do ní. Trochu se mi to zhoršilo ještě tím, že už mám jen půlku čípku. Nikdo ale na žádný problém nepřišel (kromě lehké endometriózy). HA neberu 5 let a taky stále nic. Nedávno jsem přišla o štítnou žlázu, tak se třeba stane zázrak :-). Docela se mi líbí ta shatawari. Už jsem objednala, i když nejsem typ, co do sebe pořád něco láduje. Díky Lily7 za tip.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 196 otázek, kterým se dostalo 271 479 odpovědí a 409 676 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist