Špatné zavedení tamponů

Otázku položila: Anonymní uživatelka #71295 16.8.2012 10:29

Ahojte, po dlouhé době jsem se naučila popužívat tampony, no, nevím, jeslti používat je to spravne slovo.Mam problém, že když si tampon zavedu, tak ho pořád cítím, tlačí me tam a když udělám nějaky prudčí pohyb, tak to i zabolí.Podle mě ho mam dost hluboko.Celý tampon a jeste celej prst a dal uz to nejde. je pravda, ze je dobře zaveden, když není vubec cítit ? Fak už nevím, co dělám špatně. jsou to OBmini. Děkuji za každou radu :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Co si koupit tampax s aplikátorem? S těmi by ti to mělo jít bez problému.
    Možná to strkáš až moc hluboko, zaved ho tak, aby nevykukoval, asi tak aby jsi měla v sobě kolem půl prstu, to bohatě stačí ;)
    Správně zavedený tampon opravdu není vůbec cítit ;)

  • gerberka1116.8.2012 13:40

    Ahoj, pokud tampon cítíš, tak ho máš špatně zavedený. Takhle hluboko jako ty jsem si ho nikdy nezaváděla. Je to zbytečné. Pročti si příbalový leták, jak tampon správně zavést. Když ho zavádíš, tak se uvolni. Nic na tom není.

  • Co treba zkusit jinou znacku a treba zkusit i ruzne velikosti. Ja treba pouzivam jenom mini (kotexy) a kdysi se mi stavalo ze jsem ho citila,ale zjistila jsem,ze jsem si ho nezavedla dost daleko. Ale co ty popisujes,to mi prijde,ze uz jsi zase moc daleko :-) Byt tebou,zkusim jinou znacku, popr i ten aplikator. Tampon totiz normalne nejde citit.

  • Ahojky tak já s tampony vůbec nemám problémy. A to máš pravdu když je tampon dobře zavedený, tak by jsi ho neměla ani cítit. Já si ho dávám tak akorád hluboko, ale ne až tam dozadu,jen tak po půl prstu. A já jsem s ob tampony nebyla v.bec spokojená, teď používám tampony kotex a můžu si brát i ty největší. Takže možná bude i lepší vyzkoušet jinou značku. :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist