Spaní bez podprsenky nebo s?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #112557 2.6.2013 17:26

Pro mě je pohodlnější spát s podprsenkou (samozřejmě i jak kdy, někdy si ji neberu) mám B-skoro velikost C a když řeknu kamarádkíám že spím s podrpsenkou,vždycky mi říkají že se to tak nedělá, že prsa trpí a pak už nerostou ...ale mně přijde divný spát bez podrprsenky,jako kdyby se měli (pardon) ,,VYTAHAT" a za chvíli je budu tahat po zemi a taky mě to nekdy bolí....co je tedy zdravější ? a jak je to lepší ? :) děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Prý naopak přílišné nošení podprsenky způsobuje že pak prsa nejsou dost pevná sama o sobě a klesají... S podprdou spím tak maximálně když přijdu domů poněkud nestřízlivá a jsem líná se svlíkat :D jiak by mě to teda ani nenapadlo - vždyť to tlačí! Spíš mám to, že jak dojdu domů podprdu hned svlíkám a mám volnost, nebo si beru jen takovou tu elastickou bezešvou :)

  • Martasek892.6.2013 17:32

    Tak já spala s podprsenkou pouze po porodu, když jsem kojila, aby mi to drželo plenky a vložky, co zachycovaly tekoucí mléko :D Jinak by mě s tím spát nenapadlo a pokud to máš, aby se Ti prsa nevytahaly, tak to je dle mě blbost :D Asi jako bys řekla, že nespíš na břiše, pač bys pak prsa mačkala a nemohly by růst :D :D :D

  • já upřednostňuji být co nejvíc volná a jak jen to jde, podpsenku sundávám, spala jsem s ní jen při kojení a to ještě hodně nerada a prsa mám velká a pevná.

  • Já nosím podprdu jenom, když někam jdu, jakmile přijdu domů, okamžitě ji sundávám. A neberu si ji ani, když jdu nakoupit a vím, že si tam nebudu svlíkat bundu, nebo mikinu. Prsa mám teda spíš menší, ale podprsenku nemám ráda.

  • petulinkaa132.6.2013 20:51

    mam velky prsa a s podprsenkou jsem nikdy nespala,spala,ale kdyz jsem kojila,to jo,ale jinak ani nahodou :-D

  • Tak s podprsenkou bych teda určitě nespala. Podle mě to může spíš škodit než něčemu přispívat. Já osobně, jak přijdu domů, tak jí hned sundávám... a buď si vezmu takovou tu sportovní bezešvou nebo nic..

  • Nikdy bych nespala s podprsenkou, špatně by se usínalo, vždyt to musí být nepohodlně, a k čemu potřebuješ oporu prsou když stejně ležíš a všelijak se v noci přetáčiš.. je to zbytečný, akorát větší nepohodlí..

  • Myslím, že je to hloupost :) Spím bez podprsenky mám prsa C a jsou pevná :D Takže se nestrachuj a i když ti to přijde divné, časem si na to opravdu zvykneš :)

  • já mám prsa obvykle taky B-C, tedka při kojení spíš C a spím bez podprdy prakticky odjakživa (s výjimkou porodnice, kde sem měla podprdu na kojení). mám ráda volnost a pocit, že mně něco v noci stahuje mi nevyhovuje a je mi nepříjemný. potřebuji se zvolna nadechnout.

  • Já nosím ted v těhu jedině sporotvní ale též ji na noc sundavám a přes den taky bývám často bez ní hrozně se mi prsa potom potí a musí si taky odlehčit takže já zásadně spím bez ale až budu kojit budu to muset vydržet s :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist