Spálová angína?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #244596 7.8.2018 13:41

Ahoj. V sobotu jsem se vzudila s silenou bolesti v krku, bolela me hlava, teploty kolem 39. Jsem zvykla se lecit doma, ne hned se vsim letet k dr. aby me nadopoval x prasky (pokud tedy neprichazi zlepseni po 3-4 dnech apod.). Dopuji se prirodnimi antibiotiky - zazvor, cesnek, bylinne caje, zabaly. Od pondeli beru homeopatikum borax 9, protoze jsem v nedeli pila mrkvovy drzus a pak si uvedomila, ze to bych asi nemela kvuli narusene mikroflore v puse (idealni pro kvasinku) a taky jsem se druhy den probudila se silnym bilym povlakem. Tak jsem si prave vzpomnela, ze jsem dceri po brani antibiotik musela nasadit prave borax kvuli moucnivce. Ted je jazyk cisty,ale vic jakoby cerveny, tak me prave napadla spalova angina, Jinak od vcera jsem bez teplot a krk uz me skoro neboli,mam jeste trochu natekly. Je nutne k tomu. dr. zajit, ikdyz uz to odezniva a dale bych se lecila prirodni cestou? Jde to zvladnout opravdu i bez predepsanych antibiotik? zase nerada bych neco zanedbala, ale antibiotika za kazdou cenu se mi taky nechce, jak to vetsinou u dr. byva.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Asi bych zašla k dr. Pokud to je/byla angína, není radno to nějak přecházet a raději bych zvolila ty antibiotika než abys to přechodila a pak ti to třeba sedlo na srdce nebo tak. Prý je to dost nebezpečné. A navíc, jestli se normálně dr a antibiotikům vyhýbáš, projednou bych to neřešila.

  • Rebeca7.8.2018 14:55

    Spíš bych hledala lepšího lékaře, který necpe antibiotika na každý prd. Jsou případy, kdy jsou atb fakt potřeba, a dobrý lékař by toto měl umět poznat.

  • Nedávno jsem byla nemocná, také bolesti a škrábání v krku atd...
    Jen jsem chtěla doporučít STOPANGIN, k doktorovi jsem s tím nesla a po pár dnech jsem se vyléčila, tenhle lék máme v naší rodině osvedceny, není to asi úplně k věci ale snad to někomu pomůže

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist