Sny v těhotenství

Otázku položila: Anonymní uživatelka #335392 2.10.2015 12:20

Dobrý den maminky, zdály se vám v těhotenství podivné sny? Mě se samozřejmě vždy zdály sny (a některé docela i šílené) jako každému ale co jsem těhotná ( 7.tt) tak se mi každou noc zdají sny o tom jak rodím na šíleném místě a sama nebo jsem potratila a jiné podobné ve kterých vystupuju jako těhotná. Jako každá mám samozřejmě strach o miminko, ale předchozí těhu bylo bez problémů a ani teď si nijak nepřipouštím že by to mělo být jinak. Jak jste to měly vy?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Asi to je normální, většinou se zdává o tom, co nejvíc prožíváme.
    Mě se zdálo, že jsem se o těhotenství dozvěděla, až když jsem cítila pohyby. A mohla jsem si pod prsy z břicha odhrnout kůži a na mimčo se podívat :-D. Asi za tři dny byly na testu dvě čárky. ;-)

  • Martasek892.10.2015 12:38

    Zdají se mi různé sny, jako vždy :) Někdy hezké, jindy mám z toho ještě nějakou dobu hrozný pocit :(

    Před těhotenstvím se mi zdálo, že jsem těhotná a pár dní na to jsem objevila //. Čekáme překvapení a několikrát se mi zdálo, že jsem porodila, nebo chovám chlapečka, kterého bysme chtěli, tak třeba to taky vyjde :)

    Ale jinak se mi zdálo o válce, o sousedech, co na nás poslali sociálku a nevím co, takže je to opravdu různé, ale že by to bylo vyloženě jiné, než před těhotenstvím, to bych neřekla.

    Spíš se asi nejvíc vždy točí téma, které zrovna nastane - proto třeba to těhotenství, porod, dítě a tak je teď nejčastější :)

  • Já měla v těhotenství šílené sny. Někdy mě manžel budil s pláčem a někdy jsem se ze sna chechtala jako šílená. Sny byly hrozně živé a reálné. První těhotenství problémové, rizikové, druhé krásné bez problémů a sny byly u obou fakt bláznivé :-D

  • Mně se zdála jedna šílená noční můra zrovna dneska 8-o Takže já opravdu doufám, že nevyjde. U nás to už dvakrát nevyšlo, takže i když věřím, že tentokrát už to dopadne dobře, strach tam někde pořád je a asi se projevil zrovna takhle :O=

  • medulinek2.10.2015 13:29

    Mne se zdalo,ze jsem bylav restouraci se svym gyndarem a v polivce mi plaval muj plod,on ho vylovil,otrel a zacal,ze mi ho da zpatky. Na to snad do smrti nezapimenu

  • mě se zdají sny hlavně hrozně reálné, takže, když jsou to noční můry, jsem pak z toho celý den v depresi, ale zdá se mi taky hodně erotických snů (ty se mi zdají jen v těhu) Už se mi stalo, že jsem měla za noc tři orgasmy (ty jsou během spánku minimálně 5x takové, jako v reálu :-D )

  • medulinek2.10.2015 15:39

    Tybnocni orgasmy jsem v tehu mela taky,sexovat jsme nesmeli,tak si to telo vybralo jinak :-D

  • Mě se zdají od začátku těhu divné sny, měnilo se mi to, jeden čas se mi zdálo o tom, že mě někdo vraždí, pak že jsem s jinýma chlapama a teď ke konci, že mě přítel podvádí :-D ale podle mě je to i tím, na co se koukám v tv a nebo co se řeší doma, teď řeším, že jsem už hnusná a tlustá, tak z toho asi ty sny o podvádění :-D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist