Sny

Otázku položila: Bývalá uživatelka #180687 7.12.2017 0:10

Ahoj, je tu někdo, kdo by mi dokázal odpovědět na otázku ohledně mých snů a případně mi je vyložit? Tím nemyslím nějaké blbosti ze snáře, ale nějaký normální názor nebo úvaha.
Jdu tedy k věci, nemám žádné hezké sny ani typické noční můry. Pokaždé před něčím nebo za něčím utíkám, většinou je to v časové tísni a z každého toho snu jsem po probuzení neskutečně zmatená a mám husinu. V porovnání se sny ostatních lidí, které znám, to je opravdu divné a lámu si nad tím hlavu už nějakou dobu.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Mýlim si že bych dokázala pomoct, jelikož jsem to mývala

  • Já to mám takhle někdy taky,když se vzbudím tak chvilku přemýšlím a jdu si zase lehnout a pokud to pokračuje tak se jdu napít a tak deset minut čekam, pak jdu spát a je to v pohodě :-) netuším jestli ti to nějak výrazně pomůže, ale skusit to můžeš...

  • Možná je to divný, ale já na to věřím, zkus si pořídit lapač snů, třeba se ti nebudou potom zdát takové noční můry

  • Nedávno jsem takový sny taky měla. Pravidelně mě někdo chtěl ve snu zabít, běžel za mnou s nožem, s pistolí, jednou mě dokonce upalovali na hranici, já jsem se normálně odvázala a šla pryč. Často v tom snu nemůžu běžet a když už mě ten člověk skoro má, letí kulka, dopadám skoro na zem nebo mám v sobě už skoro nůž, tak se vzbudím. Vždycky úplně zpocená. Nemáš nějaký psychický problémy? Tohle jsem mívala po smrti bývalýho přítele (po roce od nehezkýho rozchodu se zabil na motorce). Pak znova, když se se mnou přítel rozešel, sice na týden, ale sny jsem takový měla měsíc. Občas ještě takový sny mám, ale už ne každou noc. Ze začátku jsem měla během noci třeba i 3 takový sny. Pomohlo mi o tom mluvit.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 665 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist