Snížení libido

Otázku položila: Anonymní uživatelka #532598 6.10.2023 7:00

Ahoj, je mi 22 a s přítelem (23) chodím už 4 roky. Pomalu 3 roky spolu už bydlíme. Přítel má teď dvě práce a má toho moc, tak nebývá moc času na mě. Trápí ho to, protože mě miluje ale ta láska z jeho strany je teď menší. Máte prosím nějaký nápad jak vrátit lásku do vztahu? Určitě to je taky kvůli tomu jak moc pracuje a přichází domů prostě večer, ráno zase v 6 do práce a nich se mu nechce. Chceme podnikat něco víc společně, chodit na rande apod. Tak snad to přejde :)
Další věc je, že přítel je skoro furt nadržený. Ale já taková moc nejsem.. Trochu mě nepadá, že za to může antikoncepce, začala jsem ji brát po pár měsících vztahu, takže už to budou 4 roky. A dlouhodobé užívání libidu moc nepomáhá, nedokážu se sama od sebe moc často vzrušit. Cítím se ale strašně špatně, protože partner mi říká jak mu chybí to moje nadržený já a že je prostě hezký když ta holka toho kluka úplně chce.. Jenže já to tak mám jen párkrát. Nevím jestli to je povahou nebo kvůli těm práškům, ale myslím si že na začátku vztahu to bylo lepší.. Hrozně ráda bych mu udělala radost, ale zase si nechci na nic hrát a nějak se přetvařovat. Pomohlo prosím někomu vysazeni antikoncepce. Měli jste pak větší chuť na sex? Díky

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • řekla bych, že láska jako taková ve vztahu je, jen nemáte tolik času na to, aby jste si všímali jejích projevů a více si ji dávali najevo. taky jste se dostali do stavu určitého stereotypu a je to hodně ovlivněné tím, že přítel pracuje až příliš.
    co se libida týče - osobně sem to tak měla. HA na mně takto negativně působila.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 723 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist