Snažíme se už dlouho.. :(

Otázku položila: Bývalá uživatelka #31159 2.3.2011 17:58

Ahoj holky.S přítelem se o mimi snažíme skoro rok a půl.Nejdřív mi na urologii zjistili uroeplasmu,která způsobuje dočasnou neplodnost.To už mám vyléčený,ale pořád nic.Beru Clostylbegit a Utrogestan,k tomu kyselinu listovou a Swiss One.Přítel byl na spermiogramu a vše je OK,tudíž chyba bude asi u mě :( Cyklus mám nepravidelný,prům.36 dní.Jsem z toho už zoufalá...Máte nějakou radu?? Díky moc

Díky všem za podporu. Vidím, že v tom nejsem jediná a sama. Přeji všem hodně štěstí a brzké těhotenství :))))

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nemám sice radu, ale my jsme se s manželem snažili rovných 24 měsíců a podařilo se :o) Tak vlastně jednu radu mám. Neházej flintu do žita. Hodně štěstí :o)

  • Dobra rada nad zlato :-) hlavu vzhuru a hlavne to nevzdavat, my se snazime taky rok a pul a nic :-( vsechny vysledky ok...tak hodne stesti :-)

  • Nezoufej, my se taky snažíme a taky se pořád ne a ne zadařit. Ale neustále se snažím uklidnit tím, že vlastně ta "výroba" miminka je to nejlepší. Takže hlavu vzhůru, pozitivní myšlenky (s těma mi vždy pomůže kamarádka) a vše příjde v ten správný čas.

  • My jsme se o mimi snažili 13 měsíců :) Pořád nic oba v pořádku, jedla jsem vitamíny správně jsem jedla atd... Pořád nic. Potom jsme jeli na týden na chatu na hory ( v té době jsem měla mít přibližně ovu) - uvolnění, přestání myšlení na vše prostě jsme si užívali dovolenou a večer sebe ;) Po měsíci jsem zjistila že se to podsřilo a termín porodu mám za 4 měsíce :) Takže skuste si vyjet někam dál :)

  • my se snažíme 11měsíců,ale už po půl roce jsem s tím začala něco dělat,pře jedno dítě už máme.na první pokus.spermiogram byl v poho.takže jsem si nechala udělat horm.profil.už ten vyšel dost blbě.a pak na UZ mi na děloze našli polypy.takže jsem min.týden podstoupila hysteroskopii.no a od března načínáme nový snažení po roce,kdy se mimi nedařilo,ale už víme proč a je to vyřešené.kdybych si nenechala tato vyš.udělat,mohli bychom se prý snažit třeba 5let a nebylo by to k ničemu.takže doporučuji po roce už nečekat a začít se starat,proč to nejde.mě se to vyplatilo.držím všem palečky,ať co nejdříve máte dvě čárky na testíku

  • ahoj, i my se snažíme rok a půl.
    vše máme ok, dokonce jsem podstoupila laparoskopii, abychom měli jistotu a taky ok. Takže jsme se rozhodli tomu pomoci a ted v březnu nás čeká první IUI, takže jsem zvědavá.
    Ale jak říkají holky, nesmíme házet flintu do žita!!!
    Tak hodně štěstí nám všem!

  • Ahoj Baru, nezoufej, každá tohle prožíváme a je nám hrozně, když všude vidíme spoustu těhotných, samozřejmě, že jim to přejeme, ale taky bysme už chtěli mít pupek. My se snažíme přes 2 roky, příští měsíc jdeme do 2. IVF, ale nikdy jsem nepřestala věřit, že se to jednou povede. Jak píšou holky, chce to nějakou dovču, odfrknout si a načerpat síly. Nezáleží, jestli se to na dovolené povede nebo ne, ale zas budeš mít chuť a sílu jít dál. No a za chvíli bude sluníčko, pokvetou kytičky, tak to se to bude těhotnět :-)) Držím všem pěstičky, ať to přijde brzy :-))

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 225 otázek, kterým se dostalo 271 595 odpovědí a 409 751 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist