Snažíme se o dítě a partner nemá chuť na sex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #351151 6.5.2016 6:16

Ahoj, mám takovou delikátní věc. S přítelem jsme skoro 2 roky. Snažíme se o miminko, ale nějak se nám nedaří. S přítelem se milujeme akorát poslední dobou nějak vázne sex. Jsme od sebe 7 let věkového rozdílu. Cca do nedávna nám sex ještě klapal, ale poslední dobou tak 6 měsíců sex vázne. Přítel se vymlouvá že už mu je víc jak 30 a už na to prostě nemá chuť. Zkoušela jsem všechno možné abych mu tu chuť navodila a nic. Úspěch je akorát tehdy, když mám ovulaci a i tak ten sex je takový divný. Poslední dobou se kvůli tomu i hádáme. Největší problém je, že chceme miminko, ale k miminku je potřeba sex. Už jsem z toho tak torchu vyřízená psychicky, protože ne a ne se to povést. Minulý měsíc jsem měla cystu na vaječníku, takže to nešlo a teď jsem zkoušela poprvé ovulační testy a zatím nic jsou negativní, i když už bych ovulaci měla mít. Podle BT jí mam pravidelně mezi 10 - 12DC a dneska už je to 11DC a pořád nic. Do toho se snažím i na radu lékařů pár kilo shodit dolu, takže jím pravidelně zdravě a vyváženě a hodně cvičím. Ale jsem čím díl víc ve stresu z toho že se to nedaří a z toho sexu. Do toho mám teď střevní obtíže (předevčírem jsem měla i pocit, že jsme měla teplotu a mám už 4 den za sebou průjem). Nevím, zda je to z nervů, nebo jsem snědla něco špatného. Mám takovou obavu, že tenhle měsíc z miminka nebude zase nic. :( A už jsem vážně zoufalá a nevím co dělat jak s partnerem, tak s tím otěhotněním.

  • 06.05.2016 21:50:26 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 06.05.2016 21:50:26 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Holka trochu zbrzdi... Podle mě se tvůj chlap přestal bavit při sexu protože hodně tlačíš na pilu, aby bylo mimčo. Chce to nechat tomu nějakej přirozenej průběh. Vím, že si budeš myslet, že se mi to říká, ale chlapa to pak opravdu otráví. A než takovej sex radši žádnej. Dřív byl sex prostě pro sex, romantiku, zábavu a potěšení a teď se to možná změnilo na denní činnost pro tvorbu nového člověka. Věř mi, některýho chlapa to pak prostě opravdu utahá a otráví. Dej mu prostor. Vydrž. Klidně až příště bude chtít mít sex párkrát ho odmítni. A jindy překvap. Jsi ještě dost mladá na takový stres. V mém okolí se těm co to nečekají zadaří hned, ale mám kolem i takové co se snaží třeba přes 4 roky. Mají ale snahu netlačit na pilu. ;-) Takže vydrž a snaž se myslet i na něco jiného, třeba nějaký pěkný výlet o víkendu nebo maličká dovolená v zahraničí. Změna prostředí a hotel v tomhle nikdy neuškodí. ;-)

  • Četla jsem komentáře i diskuse a musím prostě taky reagovat....
    Promysli si znovu a pořádně jestli takový vztah chceš. Podle toho co píšeš mi spokojená nepřipadáš.
    Já jsem od doby, co jsem si začala se svým manželem, přibrala 20 kilo a NIKDY mi nevyčítal že jsem přibrala a už vůbec tím netrpí náš sexuální život. Už mi sice párkrát řekl, že jsem přibrala, ale spíše se ptal jestli bych nemohla mít nějaký zdravotní problém. Když jsem řekla že ne, že to je tím že mám málo pohybu, tak mi koupil rotoped který jsem už dlouho chtěla a začali jsme sexovat o to více, aby mi pomohl to vysportovat.
    Můj chlap taky nikdy nebyl moc na tulení, mazlení a romantiku.... ale postupem času to právě všechno začal dělat. Protože máme ve vztahu oboustranou lásku a začal mít tu potřebu taky.
    Nezlob se za můj názor, ale podle mě byste měli s mimčem počkat. Jste spolu teprve 2 roky a už nejsi spokojená. Je to velmi brzy na to, aby přítel neměl chuť na sex - rozhodně to není přirozené, hledala bych za tím něco jiného. Nejčastěji chlapi ve vztahu ztratí chuť na sex, když ho mají jinde. Odlož snažení a raději se ujisti, že pro něj nejsi jen kus masa, který oplodní. Je taky dost možné, že mu tvoje péče, kdy upřednostňuješ pouze jeho potřeby, vyhovuje a tak si tě chce pojistit, aby mu pak snáze prošlo že u toho běhá za jinýma. Neříkám, že to tak nutně musí být a nechci tě zbytečně strašit, ale lepší být vyděšená a opatrná, než potom za pár let s dítětem na krku a chlapem v cizích postelích.

  • sex ve vztahu dvou lidí by měl být projevem lásky, souznění, milování se. podle tvého popisu mi to připadá jako "pokus o oplodnění" a pokud se mezi vás vetřela myšlenka sexu jako "oplodňování", nedivím se, že zmizela i chuť na sex...... dejte otěhotnění volnej průběh, přestaň vyšilovat s hubnutím a sexem i otěhotněním a třeba se vám špetka vášně a chuti do vztahu zase vrátí;-) hlavně se nehádej a netlač, má to opačný efekt, jen zhoršíš situaci (vlastní zkušenost a nejsem jediná kdo ji má). udělejte se příjemný chvilky, snažení odložte o rok a zatím tomu nechte volný průběh nebo vám to zničí vztah (jestli už se nestalo)

  • Ked chcete o baja mimco a nedari sa dlhsiu dobu, tak je prirodzene, ze sx zacne haprovat. Robime to sice pre potesenie, ale jeho primarnou funkciou je splodenie dietata, takze podvedomie sa zacina burit. Aj ja to tak niekedy mam, hoci si v sexe rozumieme, tak niekedy citim, ze ani nemam uz vobec chut (podla mna je to taka obrana organizmu pred dalsim sklamanim). To, ze ti vysiel negativny ovu test, tak to neries. Casto su klamlive....musela by si si ich robit 2x denne, aby to malo zmysel a aj tak sa moze stat, ze k ovulke dojde a test nic, mne sa to tak stalo viac krat...a to som chodila na folikulometriu, takze som presne vedela, kedy ovulka bola. Podla mna si uplne v strese a depke a mozno aj to je dovod, preco sa nedari. Ale uplne ta chapem, mz sa snazime uz dlhsie ako ty a stale nic, takze viem, ze je to na nervy a uz mi je z toho niekedy uplne zle. Skus trochu spomalit, ja viem, ze je nemozne to neriesit, ale toto naozaj nikam nevedie. My sa uz snazime 4 roky, tak som krok pred tebou:-D. Ale si, podla toho, co pises este mladucka, tak ver, ze na tom nie si este tak zle....vies si predstavit, ze by si to povedzme na rok uplne vypustila? Pre mna je to tiez tazke, ale uz to tak neprezivam, aj ked obcas to na mna pride a som uplne hotova....aj ked viem, ze to nikam nevedie. Skus sa netrapit,

  • No nevím, jestli nechuť k sexu souvisí s tím, že přestal hulit... Manžel kouřil trávu dřív docela dost, teď už vůbec a co se týče sexu, tak rozdíl je spíš v prožívání, než v chuti. Jinak ten pokles chuti může souviset i se stresem, přepracovaností nebovúnavou.
    Ale jak píšou holky, určitě bych zvolnila tempo, tolik bych to neřešila a možná ještě znovu popřemýšlela nad tím, jestli tohle je chlap pro život, se kterým chci mít děti a strávit s ním život. Necelé dva roky mi přijdou jako docela krátká doba na to, aby se vytratila jiskra ze vztahu...

  • sono26.5.2016 10:37

    To tak pri snaženi býva, hlavne keď sa to ťahá, niečo o tom viem. Ten sex už neni nikdy taký ako predtým. Ja by som ti tebou už pobehala nejaké vyšetrenia, spermiogram. Dva roky je už dosť dlhá doba, hlavne, keď vieš, kedy máš ovu a že naozaj ovuluješ. To že tlačíš na pilu sa ľahko hovorí. Proste si myslím, že do 2 rokov, sa už mohlo podariť. Viem, že výnimočne sa podarí otehu aj po troch rokoch pričom pár je zdraví, ale malo by to byť podstatne skôr. Takže ja navrhujem si absolvovať vyšetrenia a s priateľom sa porozprávať.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 535 odpovědí a 409 722 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist