Snažilka - problém ejakulace?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #52959 7.5.2012 15:08

Holky mam dotaz, jelikož jsem v životě měla jen dva partnery zajímala by mne jedna věc. Můj první partner neměl s ejakulací nikdy problém, byl hodně sexuálně založenej, až mě to docela otravovalo. Možná fakt na nic jiného nemyslel. Ale můj druhý partner někdy má problém .......hlavně od té doby co jsme se začali snažit o mimco. Není to vůbec tak hrozný, někdy to děláme třeba dvakrát denně, někdy čtyři dny za sebou a někdy třeba, zrovna, když je to potřeba a nebo ani neni potřeba, tak prostě dvakrát do týdne se snažíme, jak králíci..............a pak je to zas dobrý.......Přestala jsem mu říkat o plodných dnech a tak vůbec......hodně to pomohlo. Můj první partner byl jinej, asi to hodně srovnávám, ten byl snad za minutu pokaždý, pořád jsme se snažili to prodlužovat, aby si to užil......Zajímalo by mne, jak je to u vás?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • to mi připomíná jeden film jak jeden chlap nechtel mít s jednou holkou díte a tak chtel ponicit spermie tím že nosil male velikosti spodniho prádla ... nechci te ale strasit,jenom moc tlacis na pilu,to vystrasi každeho chlapa,zkus trochu zvolnit a abyste to nemuseli delat takhle pořád tak zkus meření bazalni teploty nebo ovulač. testy abys vedela kdy mas ovu a skočte na to,navíc si to víc užijete-když to nebudete delat denne:-p

  • jancaocet7.5.2012 20:29

    Tak pro chlapa není obecně příjemná představa, že souloží hlavně proto, aby žena otěhotněla. U nás doma to bylo taky tak, sotva jsem mu nesla zinek (na lepší spermie), už se cukal. Nicméně se podařilo díky Bohu. Pomohlo netlačit na pilu a nenutit k sexu pokaždé, když jsou plodné dny. Hlavně jsem mu o nich ani neříkala.

  • přesně jak tady holky říkaly: pro chlapa to musí být velmi psychicky náročné...oni potřebují vidět ve své sexuální partnerce nespoutanou dračiči, představují si jí podle svého, třeba i jako "lehkou holku"...a když vědí, že z toho jejich vrcholu s holkou, kterou mají jako sexuální objekt může vzniknou miminko a ta jejich slečna nebo paní pak bude "břichatá" :) , náladová, otravná, nebude mít chuť na sex, tak to je pro ně hrozná představa...možná to může být i tím, že třeba není ještě tak moc na mimíska připravený...můj manžel za mnou neustále chodí a vyzvídá "jestli už ovulujeme", že by jsme na to hned skočili :D takže si ujisti, že miminko opravdu chce a pokud ano, tak mu vůbec neříkej o stádiu tvého cyklu a sex třeba nějak ozvláštni-oblečkem, slovíčkama, místem sexu :) uvidíš, že to potom bude lepší pro oba :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist