Snažení

Otázku položila: Anonymní uživatelka #61502 10.3.2012 9:17

Ahojky, mám takový dotaz a doufám že mi zde někdo poradí. S manželem se snažíme o miminko a vše je ok,ale chtěla jsem se zeptata po jak dlouhé době se žena může jít vysprchovat?Všude se píše ležte v klidu pod zádek si dejte polštář a nohy nahoru aby to pracovalo jak má. Nechci vypadat hloupě,ale na tuhle mojí otázku jsem nikde nenašla odpověď.Pomůžete mi?Předem děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já jsem otěhotněla v prosinci, ale byla jsem ten měsíc tam dole trochu "rozedřená", při sexu mi to moc nevadilo, takže jsme se milovali celkem normálně, ale po sexu jsem vždy okamžitě běžela do sprchy a umyla se, protože to začalo šíleně štípat... takže žádný čekání u nás neprobíhalo a ted jsem štastná těhulka. Určitě nic nezkazíš, když budeš ležet deset minut, ale já moc nevěřím, že by to mělo nějaký účinek.

  • Moc nad tím přemýšlíš. ;-) Vážně, vím, co říkám. Vykašli se na tyhle věci, jak dlouho ležet a podobně a nech to náhodě. Právě tohle upínání se na věc to znesnadňuje. Já si taky měřila pořád bazální teplotu, ležela s podloženým zadkem a nohama nahoře. Pak jsme se na to vykašlali, já na to nemyslela, neměřila BT, po sexu se běžela hned osprchovat, všechno vyteklo ven a já byla těhotná. Spermie si cestu najdou. A vím, že to bylo tehdy a tehdy, protože shodou okolností jsme měli sex jen 2x v tom měsíci. Nejlepší je nemyslet. Fakt.

  • Lež 10 minutek a pak šup do sprchy - ty spermie se dostanou tam kam potřebují ;)

  • Ahoj, mě říkal doktor ležet půl hodiny po sexu na břiše a máme dvouměsíční miminko ;-)

  • Ahoj, tak my se snažili krátce necelé 3 měsíce, ze začátku jsem taky ležela, ale asi ne déle než deset minut, no a pak jsem jednou vstávala do práce a na záchodě zjistila, že mám plodný hlen, tak jsem zaútočila na partnera, že to ještě stihnem. No a na nějaký ležení nebyl čas a dle výpočtů doktora jsme malého splodili ten den. No a tak jsem dokonali, tak jsem tak dvě tři minutky poležela, pak se osprchla a letěla do práce.

  • evca.knytlova10.3.2012 10:50

    Ahojky, taky jsem si podkládala zadek polštářem a nohy si opírala o zeď abych je měla nahoře. Vždy jsem se to snažila vydržet alespoň 15 až 30 minut. Začala jsem s tímto když jsme se snažili 3 měsíce a stále nic. Pak se hned 4 měsíc zadařilo. Přeju hodně štěstí :-)

  • my se take snazily ale ani jedno z toho jsem nedelala ja si jen trochu odpocinula a pak jsem sla do sprchy, je pravda ze jsme spolu spaly tedy vickrat za den a par tejdnu a zadarilo se :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist