Snadný porod

Otázku položila: Anonymní uživatelka #389341 21.4.2018 21:16

Existuje snadný porod? Rodilo se někomu snadno s malou ztrátou krve a očistkami slabšími a kratšími než měsíc?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Snadný porod bych podle krve fakt neporovnávala. Já neztratila snad žádnou krev, očistky slabý ani ne měsíc a jako snadný bych můj porod fakt neoznačila.

  • sisterrys21.4.2018 21:45

    Já jsem měla pěkný porod, sice s drobnou komplikací, ale ráda na něj vzpomínám. Otvírání bylo dost bolestivé, ale hormony udělají své. Samotné vytáčení miminka mě nebolelo vůbec, jen to trvalo z mého pohledu dlouho. Byla jsem tedy šitá, protože se malý šprajcl ramínky. Kolik bylo krve při porodu netuším. Ocistky jsem měla hodně slabé.
    Můžeš kouknout na YouTube na videa s tématem bezbolestny porod.

    Jinak tipuji, že jsi to ty, kdo se tady na to ptá furt dokola. Zkus trochu víc googlit, popisů hezkých porodů je spousta. Mě před porodem hodně pomohly. A neboj, až budeš těhotná a budeš mít před porodem, budeš vše vnímat jinak.

  • Já ho měla rychlý, bez komplikací a bez nástřihu a tak bych ho hodnotila jako snadný. :-)

  • zakewka22.4.2018 3:17

    Taky jsem mela pohodovy porod, ale dlouhy.. nastesti mam prah bolesti posunuty.. 27 hodin, ale otvirani nakonec rychle a vylozene brutalni bolest tak posledni hodinku max.. bez siti, ocistky mi konci a je to 5 tyden po..

  • Porod byl můj nejkrásnější zážitek. Často na něj myslím a to už je více jak rok. Šla bych rodit klidně zase hned. Bez nastrihu, bez šití..Ještě ten den jsem seděla až se tomu sestřička divila. Očistky 4 týdny.

  • no, já jsem měla porod císařem, a označila bych ho za snadný. Sice kontrakce 4 hodiny po 1 minutě bez jakéhokoliv postupu... spinální anestezii mi píchali asi na 8x než se to povedlo... ale jinak jsem na tom neshledala nic hroznýho, 48 hodin poté už jsem normálně chodila a fungovala, do týdne jsem byla bez jakékoliv bolesti, očistky - krev asi 3 dny, špinění asi 3 týdny

  • Rodila jsem 4x přirozeně a mužu říct,že všechny super.Nejlepší byli poslední dva,kdy šlo všechno hrozně rychle a na to,že ty dvě poslední děti vážily 4520 a 4290,bez nástřihu..se zvědavá na ty další :-D
    Jinak očistky byli slabé a jen pár dní.

  • Určitě existuje! Zažila jsem to 4*, 2* z toho úplně sama doma, očistky 3-4 týdny, ve vlnách - už po týdnu jsem nemusela nosit vložky (pokud nepřišla další silnější vlna očistků, střídalo se to). Krapet náročnější byl jen můj 3.tí porod, můj první domácí (plánovaně, ale nakonec by byl problém to zvládnout do porodnice), který byl nejkratší a postupoval dost rychle, chyběla tam taková ta jemnost, pozvolnost.., ale zase než jsem se nadála, bylo miminko na světě, ostatní porody trvaly celkem 8-12 hodin, ale úžasných hodin. Jen málo lidí tohle chápe, jak úžasný porod je, pro mě určitě ano ;-)

  • Muj porod trval 20 minut a nic si nepamatuju, ale jako idealni bych ho neoznacovala :-D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist