Smutná snažilka

Otázku položila: Bývalá uživatelka #42050 21.10.2012 7:10

Ahoj, tak to potkalo i me..smutek snazilky. Tenhle mesic bylo vsechno idealne - silne pozitivni ovulacni test, sex dva dny pred ovulkou a v den ovulky, celkem dobre stoupla teplota (teda aspon myslim, kouknete na graf), prodlouzil se mi cyklus (spis mivam 25dni a prilis kratou lutealni fazi, ale dnes je 28.den)..vcera malinke zaspineni, milion tehotenskych priznaku (sugesce samozrejme) ..a dnes teplota 36.5 a spoustu slz. Snazim se zabavit, jenze jsem schopna na to myslet pri jakekoli cinnosti! Kdyz uklizim, pracuju, ctu knizku..porad premyslim, jako by to bylo, byt tehotna na Vanoce, ze ucrite zitra stoupne teplota atd. Premyslela jsem, ze bych prestala merit BT a vse okolo toho - ale vzhledem k partnerove vytizenosti nemame zrovna casto sex a on sam chce vedet v ktere dny je to nejlepsi..tak mi prijde, ze nemerenim bych to uplne zabila a ztizila praci na gynde, kdyby to pak neslo dele. Snazime se sice kratce, nekolik mesicu od jara, ale neprijde mi to jako utecha, docela se strefujem podle meho nazoru do ovulace..Myslite, ze je jeste neco, jak bych se mohla od toho odpoutat? Ani vlastne nevim, co cekam za rady. Asi jsem se potrebovala sverit, takze timto vam dekuji za prostor.

Rada bych vam moc a moc podekovala za velkou podporu, moc jste mi pomohly. Vazim si toho

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ahoj, byli sme na tom podobně. manžel pracovně vytížený a strefovali sme se podobně jako píšeš ty 2 dny před ovu a pak v den ovu. a pořád nic. rok nic :( pak se zadařilo když to bylo den před ovu a tedka mi v postýlce spinká 3týdenní brouček :-)
    věřím, že i ty se dočkáš a budeš těhulka.

  • taky se mi dítě nedařilo a tak jsem se jednoho dne rozhodla, že když mimčo nehcce přijít, tak začnu dělat něco pro sebe a koupila jsem si permanentku na bazém a do fitka a začala se tomu věnovat. Za měsíc už byly na testu dvě čárky, takže jsem to už ani nespotřebovala a podarovala kamarádky.
    Kámoška na tom byla s otěhotněním dost podobně a ta se zase rozhodla, že půjde studovat vysokou, k zápisu už jela jako těhule :-) Je to strašně moc o psychice.

  • petulinkaa1321.10.2012 11:30

    Být tebou tak se na mereni BT vyprdnu,ovulaci vis,ze mas kdy taky,tak proc se stresovat,opust od toho a nech to byt,to ze budete mit malo sexu na tom nic nehraje,ja otehotnela po hooodne dlouhy dobe a zrovna v mesici,kdy jsme meli sex snad jen trikrát,takze takovy to obden,dene u nas rozhodne nepomahalo,chce to klid a cistou hlavu a i z jednoho krasnyho sexu za mesic muze byt vic nez z 15 milovani za mesic :-)

  • Ahoj,nebud smutná.Vím,že lehce se to říká,huře činí.BT si určitě nepřestávej měřit,aspon víš, jak jsi na tom.Některý měsíc se ti muže OV spozdit,tak bys to ani nevěděla.Nenech se neuspěchem zahnat do kouta.Zkus se těšit na nový měsíc,kdy máš opět možnost počít.Možná to příjde dřív,než si ted myslíš.Je nás tady víc,v téhle situaci,ale budiš nám utěchou,že každý měsíc přibývají nové těhulky:-)I ty se určitě dočkáš:-)

  • Ahoj, já jsem na tom taky podobně....snažíme se rok a půl. Měřila jsem BT a pořád se sledovala, myslím, že mi to ve finále víc škodilo než pomohlo. Nechala jsem si namíchat Bachovy kapky, přestala měřit BT. Na prosinec jsem si koupila s mámou výlet do Paříže a snažim se spíš plánovat do budoucna bez mimi. Tak uvidíme, jak to půjde nebo ne. Aspoň už jsem v pohodě a při každé MS nebrečim ;-)

  • Single21.10.2012 10:18

    Ahoj :) Řekla bych, že jsme na tom všechny podobně... My se snažíme od dubna a stále nic. Brala jsem hodně let HA a gyndařka říkala, že půl roku trvá, než si tělo obnoví svůj režim a dá se do pořádku. Teď už to vypadalo nadějně, i teploty se držely nahoře a pak pokles a přišla mrcha :( Myslela jsem si, že to zvládnu v pohodě a stejně jsem to nakonec obrečela :( Volala jsem příteli a říkala jsem mu, že už na všechno kašlu, končím s měřením BT a tak... A co myslíš, dneska ráno jsem zase šáhla po teploměru a jedu nanovo :-D To prostě dopadne, neboj :)

  • cudla21.10.2012 15:13

    Nevěš hlavu,taky jsme si museli na prcka nějakou dobu počkat.Jak už tu psaly holky,pomohla si nejvíc čistá hlava,ale to se lehko řekne.Myslím,že do té fáze prostě musíš dojít,tomu neporučíš.No a kdo ví,Vánoce jsou až za 2 měsíce a to je ještě dlouhá doba...Moc držím palce

  • Borlova21.10.2012 22:43

    Nebuď smutná, přesně vím jak se cítíš:'-( Taky jsem si tím prošla. Snažili jsme se rok, měli málo času na sex a furt jsem si měřila teplotu a skákala na přítele, když byl unavený z práce a nebo se potřeboval vyspat na brzkou ranní a myslela jsem na miminko skoro furt, nedokázala se ničím zabavit, abych na to nemyslela:-( A pak vždycky přišlo zklamání, když jsem to dostala:-( No a teď mi v postýlce spinká 9 měsíční chlapeček a teď když to píšu, tak u toho bulim:'-( Nakonec se nám po roce zadařilo, když už jsem se chtěla objednat do Caru. Tak nějak jsem se smířila s tím, že to asi normálně nepůjde a ono ejhle najednou se zadařilo:-) A to mi vyšel v grafu podle teplot anovulační cyklus. Takže bych příště už fakt neměřila. Koukala jsem na tvůj graf, který opravdu jako těhotenský nevypadá, ale možný je všechno. Ten můj taky nevypadal a nakonec jsem mamina. Uvidíš zítra jestli přijde menstruace a jaká bude teplota. Moc držím palečky ať to brzo vyjde;-) A nesmutni, ono to jednou vyjde, uvidíš;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist