Sliby, chyby

Otázku položila: Anonymní uživatelka #35874 30.6.2011 23:27

ahoj holky, moc by mě potěšil Váš názor ..
S přítelem jsme na začátku vztahu a vypadá to moc dobře, když jsme spolu, je všechno ideální a dokonalé, když jsme od sebe pořád si píšeme, jsme od sebe třeba jenom hodinu a už mi píše jak moc mu chybím .. ale každé má i své proti a tím naším jsou sliby .. v úterý jsme byli domluvení, že budeme spolu, celý den se ani neozval a večer dělal jakoby nic .. dneska jsme měli být též spolu, čekala jsem na něho celý den a zase nic .. chápu, že má teď moc starostí (připravuje kamarádovi koncert) ale i tak .. na to, jak mi píše, že už to beze mě dýl nevydrží, že by udělal cokoliv, jenom aby mě viděl to moc nevypadá .. když se chová takhle, mrzí mě to, ale nedokážu mu to říct ..
A problémem číslo 2. je jeho bývalá .. rozešli se spolu před rokem, kvůly mě, protože se tehdy Honza zamiloval do mě a ji opustil, ale pořád má její fotky na FB .. možná abych žárlila, těžko říct .. smazali se s přátel, ale nedávno se zase přidali a ona mi psala, že udělá všechno proto, aby ho získala z5 a já mám strach, že mě Honza opustí, miluju ho a nezvládla bych to .. a nevím jestly mu můžu důvěřovat ..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • je to smutný ale jestli tě opustí tak za to nestojí,když to bude chtít udělat,udělá to... řekni mu co ti psala a promluvte si,nepíšeš kolik je vam let,,jestli se muzu zeptat?hodne štěstí..

  • Zeptala bych se ho kde třeba byl,když nedorazil jak slíbil - pokud to zase udělá příště nebo mu během čekání zavolala nebo napsala kdy tedy dorazí a pokud vůbec. Každopádně nezapomen na to,že na něj nemůžeš čekat jen Ty a trápit ses máš určitě i svůj život a své zájmy a koníčky takže pokud by nijak nereagoval tak bych si taky někam vyrazila. Přeci na něj nebudeš doma čekat až se pán milostivě ozve.
    Co se týče bývalé...pravda je,že pokud Tě bude chtít opustit tak to udělá a Ty tomu nijak nezabráníš...trvat na tom,aby si bývalou dal pryč...to je asi zbytečné, možná bych se ho třeba zeptala jaký je vztah mezi ním a bývalou přítelkyní....zkrátka je dobré o těch věcech co Tě trápí mluvit přímo s ním a netrápit se tím....

  • Pokud nevíš, jestli mu můžeš důvěřovat, tak je něco špatně. To se totiž budeš trápit a užírat pořád, jakmile přítel nebude s tebou. Můžeš si s ním promluvit a buď mu uvěříš a sama na sobě zapracuješ, nebo se s ním prostě rozejdeš a počkáš na někoho, komu budeš věřit.

  • Rozhodně bych si s ním v první řadě promluvila (v klidu atd...) a řekla mu co ti psala jeho bývalá, nejlépe mu to i ukázala :) Neboj vše se vyřeší a bude to v pořádku :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist