Slepák?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #40965 10.9.2012 19:25

Ahoj, moc vás chci poprosit o radu. Už třetí den mám teplotu. Dneska 37,6 a jinak příznaky moc žádné. Navíc mě v pátek večer začalo pobolívat na pravém podbřišku pak přestalo, v sobotu nic a v neděli zase začlo a teďka mě to zase chytlo, píchá mě to, pobolívá a když na to místo zatlačím, tak se mi jako odezva vrátí ostrá bodavá bolest. Tak si říkám, jestli by to mohl být slepák ale ten je prý jinde, nebo vaječník? Co by to mohlo být? Místo jsem cca zakreslila na fotku stáhnutou z internetu. http://img209.imageshack.us/img209/8747/slepk.png Děkuji!

Ahoj, tak musím hlásit, že na pohotovost sme pro jistotu zajeli. :) Seděli jsme tam celkem 2 hodiny. Hodinu než nás vzali a hodinu na výsledky. No vzali mi krev, moč, proklepali, ochmatali, poslouchali, vyptávali. :D A nakonec mi řekli, že prý vše ok a že si mám zajít na gyndu, protože můžu mít s velkou pravděpodobností ovariální cysty, který se před ms naplní tekutinou a začne to bolet. Tak říkám super, hlavně, že mi to udělalo poprvé. Ale jsem ráda, že za těch 90Kč alespoň vím, že mám ledviny, močák, slepák a zánětlivej faktor v těle v pořádku, jinak mám teda nejspíš nějakou virózku. :-) Děkuju holky za rady.

No tak včera jsem na to místo musela tlačit, abych to cítila, dneska se stačí lehce dotknout. Vždycky mi to ale začne až k večeru. :( Teda doufám, že už to brzo přestane.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj,
    tak určitě bys měla jít k doktorovi. On slepák nemusí bolet přesně tam kde je, on totiž ten výběžek slepáku může být různě dlouhý a bolet to může i jinde..
    Asi nikdo ti neřekne , co by to mohlo být :(

  • Šla bych k lékaři. Bolest břicha s teplotou není nejlepší. A to jak píšeš, že když to místo pustíš, tak vystřelí bolest.. to může být příznak slepáku. Zajdi si k lékaři, lepší dřív než aby praskl kdyby to náhodou slepák byl.

  • Já už byla s planým poplachem kvůli slepáku 3x na chirurgii a vždycky mi řekli, že je to podrážděný vaječník uprostřed cyklu. Moc tomu nerozumím, jak můžu mít podrážděné vaječníky, když užívám antikoncepci, ale dejme tomu. Lékaři Tě prohlédnou, vezmou Ti krev a zjistí hned, čím to je. Já radši i s planým poplachem utíkám, protože člověk nikdy neví ;-). Můžu Ti říct, ale že mě i ten podrážděný vaječník pekelně bolel, opravdu jako slepé střevo. Takže radši zajít k lékaři ;-)

  • Ahoj, určite zajdi, mě pobolívalo na pravé straně tak 2 dny vždy ..pak nic, po roce znova a poté za půl roku už mi ho museli vyndat. Ale bylo to vždy tak nárazové to pobolívání, že mi s tim ( dokud to nebylo akutní) nechteli nic delat, tak si to určitě hlidej;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 225 otázek, kterým se dostalo 271 595 odpovědí a 409 751 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist