Skládání látkovek

Otázku položila: Martasek89 26.8.2011 10:03

Tak jsem se dívala, jak se skládají látkovky na draka a mám pocit, že se mi v těchto vedrech malá zapaří, jak bude mít na sobě plno vrstev :( Co myslíte ?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Těžko říci, každý jsme jiní, jinak citliví-některé dítě se musí často přebalovat, některému nevadí mokrá plena....Já malou už od narození (v letě) balím do 2 plen-jednu na draka a pod. -jednu do nudle (spíš do malého obdélníku), kterou dám v místa, kde čůrá (v zadu je totiž plena většinou nejsušší, takže tam vrstvy navíc být nemusí, ale předek je nejvíc pročůraný a je třeba ho nejvíce vycpat) a nikdy problém s opruzením jsme neměli (vlastně žádné z mých dětií). Nepřebaluji nijak často-tak 1* za 3 hodiny, většinou je plena nasáklá, prdelku ničím nemažu-jen na noc, kdy má na sobě látkovku (celkem 2+1 velký bambusový čtverec) kolem 12ti hodin prdelku máznu rybilkou a pod.., nepoužívám separačky. Samozřejmě nepoužívám igelitové kalhotky (ty jsem měla u 1.ho syna a je to opravdu rozdíl, šly z domu). Moderní svrchní kalhotky jsou prodyšné (narozdíl třeba od jednorázovýchplen , kde bych o prodyšnosti pochybovala).
    Známky opruzení se nám akorát objeví, když raší nový zoubek, jakmile uvidím 1. pupínky, máznu 1* deně imazolem krémpastou a za 2 dny je prdelka čistá..

  • Tak já teď dělám sklad na draka a dovnitř fleesovou vkládačku a navrch PUL plenku a na noc má wool wrapku a teď mi dojdou letní vlňáčky. Zapařená v tom není..
    Ale taky ji mám hodně bez na nepromokavý podložce. Když je chladněji tak ji dám návleky na nožičky a je jí fajn.. Otužilou ji mám taky :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 560 odpovědí a 409 735 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist