Šití hráze

Otázku položila: Anonymní uživatelka #53200 15.12.2011 9:19

Ahoj, chci se zeptat, už mám nějakou dobu po porodu (přes rok) - ale nedávno jsem tam dole (vevnitř) našla něco jako provázek. Pevný, úzký provázek tak cca 2cm dlouhý. Tampony nepoužívám, takže mě napadlo, že by to mohli být stehy - je to možné? Já měla dojem, že se dělají vstřebávací. Máte někdo podobnou zkušenost?

Volala jsem na gyndu a tam mi bylo řečeno, že se používají jak vstřebávací, tak vyndavací stehy. Může to být prý pozůstatek toho vyndavacího - pokud ale nemám jiné potíže mám příjít až na běžnou kontrolu, takže nic závažného to asi není. Děkuji za odpovědi

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj.
    Osobní zkušenost nemám, ale co vím tak záleží na lékaři jakou nit použije. Dovnitř se používají vstřebávací, ale na toto zašití mohli klidně použít i vyndavací.
    Zajdi si ke gynekologovi.

  • Ahoj, tak já si zase myslím, že se na šití hráze používají pouze stehy vstřebávací. Nemohla to být nitka ze spodního prádla? Pokud by to měl být steh, tak za ten rok už bys na to přišla určitě dávno. Navíc steh nevypadá jako provázek ale spíš silon.

  • no jak se mi zacala rana hojit, tak jsem kazdy den na vlozce nasla kousek provazku, a vubec nevypadal jako silon, normalni nitka to byla :D takto mi postupne vypadaly vsechny stehy, jak se mi rana zahojila ;) myslim, ze to bude urcite zbytek stehu. az pujdes normalne na preventivku tak at ti ho vydela, ale specialne kvuli tomu bych tam asi nehnala :D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 184 otázek, kterým se dostalo 271 427 odpovědí a 409 658 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist