Seznamka a odpovědi které mě zaskočily...

Otázku položila: Anonymní uživatelka #58298 8.2.2013 17:12

Ahoj holky, podala jsem si na seznamce inzerát a píšu si s jedním klukem. Padla jsem mu do oka a nebudu zastírat že on mě taky.
Když sem mu psala, ať mě napíše něco o sobě, tak napsal ... no a pár vět mě jaksi uvedlo do rozpaků a nevím co si myslet.

Jedna z nich byla, že jelikož není asexuál, tak i postel je jeho koníčkem, že to říká narovinu. Docela mě to zaskočilo, já osobně se o tomto nedokážu bavit s někým, s kým si píšu pár dní a koho jsem nikdy v životě neviděla.
Myslíte si, že chlapi jsou takový a že to hned narovinu řeknou?

A další, že ho baví fotit krajinu apod. a taky i klidně ženskou, když hezky zapózuje, nebo když odhalí ramínko. Na to jsem koukala s prominutím jak tele na nový vrata .. Jako fakt že kdyby to byl můj přítel, dost by mě to vadilo. Zajímavýho koníčka má.

Myslíte si, že to moc řeším, nebo to je nějaký divný? Budu ráda za každou připomínku, zkušenost.
Dík

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Téééééda, mě přijde že mu jde jen o jedno :/ Nevím no, ale přijdemi to samý flirt. Ani tě nezná a hnedka píše o sexu.

  • Ruce od něj pryč.Klidně může jít o nějakého kriminálníka a to nejsem paranoidní.Takové písemné projevy jsou u nich běžné.Normální kluk,by se takto neprojevil.Seznamka slouží k tomu,že si vyměníte mezi sebou nějaké informace a pokračuje to pokud je oboustranný zájem, k osobní schůzce.Ta zase prozradí více.Zda se začnete vídat(samozřejmě podle pravidel-schůzky na veřejných místech s dostatkem lidí.

  • no tak můj názor, je takový,že když by se ti to nelíbilo v chození spolu,tak není důvod si s ním psát, a zdá se mi to taky nějak trochu -trochu víc úchylné.....nejdeš tam lepšího uvidíš:-)

  • A na jaké jsi seznamce? Kamarádka chodí na Známost a prý je to tam solidní,tak zkus tu;-)

  • vadilo by mi to docela dost a normální mi taková otevřenost přijde pouze v případě, když by si s někým tímto způsobem domlouval nezávazný sex a kdo ví co dalšího...

  • no znam chlapy, pro ktere je sex dulezity, proto to reknou hned na rovinu aby vedeli, jestli vubec dal pokracovat v konverzaci nebo ne. jeden muj znamy vylozene pozaduje po zene sex minimalne jednou denne, mesicky nemesicky, proste nic neni prekazkou a kazdy den mu musi dat aspon jednou... proste je to pro neho dulezite, tak to chce vedet, kdyz se seznamuje. pro kazdeho je dulezite neco jineho... napriklad pro tebe muze byt dulezity vek, tak se zeptas jestli dotycnemu neni treba uz sedesat :) a taky by sis s nim treba uz potom nepsala, protoze by pro tebe tento vztah nemel budoucnost. tak to ber proste takhle. proc by si ten chlap psal s nejakou, ktera by mu v posteli nedala tak casto, jako on vyzaduje.. tak se proto zepta hned v zacatku. no a ten druhy pripad, s tim fotografem, nemyslim ze by ti chtel oznamit, ze i kdyby s tebou chodil, tak by fotil akty jinych zenskych. ale spis to byla takova sexualni narazka primo na tebe, proste jestli se chytnes na hacek....

  • Já, když jsem hledala přítele přes internet, tak jsem absolvovala schůzku se 4 muži, ale tak vždy asi po měsíční známosti přes internet. Někteří mi nesedli chováním, jiní zase mě nepřitahovali, ale ten čtvrtý, ten je nej a už s ním jsem dva roky. Jinak mi taky psalo plno prasáků vyloženě, co hledali jenom povyražení, ale tak s těmi jsem se už dále nekontaktovala. Člověk musí být opatrný, ale někdy má štěstí i na slušného člověka :-). Ju a vždy jsem chodila na schůzku na veřejné místo, kde bylo hodně lidí, hlavně ve dne a jednou jsem dokonce sebou měla psa :-).

  • A.t.i9.2.2013 16:13

    Mě to divný nepříjde. Taky jsem kdysi byla na seznamce a když jsem si s někým padla do oko, tak se rozhovor vedl v podobném duchu a to si myslím, že to, co ti napsal on, bylo ještě velice slušné a decentní. S některými lidmi jsem se sešla i osobně a ne vždy dotyčný mi byl sympatický i osobně. S manželem jsme se také seznámili díky inzerátu a jsme spolu už osmým rokem.

  • donalabuznice28.8.2022 22:52

    Proto je důležité vybírat i na jaké seznamce se člověk pohybuje, já ji zvolila dle srovnání z https://www.5nej.cz/srovnani-seznamek/ a rozhodně nelituji, protože jsem díky tomu byla v celkem dobrém prostředí, kde se muži uměli k ženám chovat a neslušných návrhů jsme dostávala naprosté minimum.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist