Sexualita

Otázku položila: Anonymní uživatelka #410199 21.4.2020 16:29

Pěkný den přeju.
Jsem holka, je mi 18. Párkrát už jsem o své orientaci přemýšlela, ale nikdy to nebylo tak intenzivní a vždy jsem došla k názoru, že jsem "normálně" hetero. Mám za sebou jeden vztah s klukem, který nedopadl, ale vzrušil mě úplně v pohodě, milovala jsem ho. Tentokrát mám ale pocit, že jsem se zamilovala do holky. Mám kamarádku, se kterou se vídáme tak namátkou, bydlí dal, dohromady jsme se viděly asi 4x. Vždy jsme se viděly na nějakých akcích, máme společné zájmy. Vždy jsem si říkala, že je to fakt pěkná holka... Asi měsíc zpátky jsem u nich byla na návštěvě, spaly jsme na obří manželské posteli, a já byla vzrušená snad jak nikdy. Celý měsíc o tom přemýšlím, a dochází k závěru, že mi hrozně chybí... Nedokážu to popsat, ale tohle jsem nikdy s žádnou kamarádkou nezažila. Je možné, je jsem bi nebo to souvisí jen se sexuálními touhami, které nejsou k orientaci nijak zvlášť vázané? Je mi jasné že nikdo mi nedokáže odpovědět 100%,ale zajímají mě vaše názory či zkušenosti, díky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Z bisexualitou zkušenost nemám ani nikoho takového neznám. Nicméně takto bych ti snad odpověděla, že je možné, že jsi bisexuálka. Já si třeba vztah nebo sex s ženou nedokážu představit a to jsem už několikrát nocovala s kamarádkama ve stanu nebo u někoho doma "tělo na tělo" a nic to se mnou teda nedělalo.
    Zkus mrknout na nějaké rozhovory nebo třeba a ytb je spousta videí, kde se někdo zpovídá o své orientaci a třeba se v tom shlédneš :)
    Přinejmenším můžeš experimentovat a uvidíš, co cítíš.

  • Měla jsem to stejně. První vztah byl s klukem a druhý s holkou. S ní to bylo daleko intenzivnější a i objetí bylo velmi vzrušující. Přitahovala mě jak žádný jiný kluk před ní. Po ní jsem měla i vztahy s muži, ale bylo to zkrátka jiné. Sebe považuji za bisexuální. Myslím, že pokud cítíš tohle tak je to jasné.

  • Teda to je super, někteří za život takové vzrušení ani nepocítí 😊 jsi mladá, takže máš dost času zjistit jak na tom jsi se svou sexualitou. Já se s holkami pouze libala, ale představa sexu s holkou už pro mě vzrušující nebyla. Možná budeš bisexuální a víc budeš tíhnout k ženám a možná taky k mužům. Jde hlavně o to jak se ti ve vztazích bude do budoucna dařit, třeba poznáš jednu obrovskou lásku a třeba taky mnoho lásek, nevíš, co tě čeká.

  • Ja mám podobný problém. Jediný rozdiel je asi to že to neriesim proste som zmierenia s tým že niekedy má priťahujú/vzrusuju aj ženy. Ja chápem že by si chvela vedieť, či si bi alebo nie. No keď nad tým uvažuješ už len tak to má niečo v sebe. Ide o to ako vnímaš sama seba. O to čo si o sebe myslíš a čo vážne chceš. Ak sa ti ta baba paci je to v pohode, ide o to či si myslíš že je to v pohode a či to prijímas. Nemôžeš ovplyvniť svoje telo, ak sa ti paci a vzrušuje ta tak môžeš byt bi. Ale nemusíš. Možno že sa ti paci len aká ja a to ta priťahuje. Možno že ta nepriťahuje len to “ženské” na nej, telo. Možno že ta priťahuje “duša” toho človeka. To je zade noeco iné a Noe je to bosexualita. Neviem je to dosť zložité. Skús sa tomu podvoliť. Ak dačo príde možno za to budeš rada možno nie. Získaš skúsenosti uvidis ako na tom si, možno by si vedela potom povedať lepšie. Čiže ak chceš na to vedieť odpoveď tak si ju musíš dať sama. Ja proste odporúčam nechať to tak neriešiť proste robiť čo chceš čo ta baví čo ta priťahuje :) dufan ze som pomohla

  • A proč to řešit, jestli jsi hetero, homo nebo bi? Prostě choď s tím, kdo tě přitahuje. To se může lišit jedinec od jedince bez ohledu na pohlaví ( kterých prý je stejně tak asi 70).

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 504 odpovědí a 409 703 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist