Sex ve 26. tt

Otázku položila: Anonymní uživatelka #54827 10.12.2011 17:39

Ahoj holky,jsem 26tt.Mám takový problém,přítel semnou chce ještě spát,ale když chceme oba a mame tu nejjednodussi polohu,tak me to hrozne boli.Poradte mi prosím co mám dělat nebo jakou polohu vyuzit aby me to nebolelo.Take obcas vadi,kdyz se me pritel dotyka,je to u tehulek normalni,Dekuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky, pokud tě to bolí, tak se nemilujte, zkuste nějaké jiné praktiky, jak přítele uspokojit... Jinak poloha, která se v těhu doporučuje je hlavně zezadu, kdy ležíš na boku a přítel za tebou. Uvidíš, jestli to bude lepší :-)

  • Hod příteli nohy do klína a ať ti je namasíruje..o těhuli se musí starat a ne chtít sex, když tě to bolí nebo když ti to bude nepříjemné..26TT je už pěkný týden, tet si to musís užívat hlavně ty a mrňousek..Jinak se skutečně nejčastěji doporučuje poloha na boku :-). Příjemné těhulkování!

  • My používáme teď v těhotenství jen jednu polohu a to klasicky zezadu v kleče. Chce se to uvolnit a nespěchat a hodně mazat. Hodně! V těhot. je pochva překrvená a může to bolet nebo být nepříjemné.
    Já třeba nemám na sex vůbec chuť, milujeme se naprosto minimálně, teď naposled v 37.tt zatím. No, zkuste i jiné praktiky, přítel by měl být ohleduplný. A hlavně se penis nesmí nebo neměl by zavádět celý, moc hluboko.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 563 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist