Sex v závěru těhotenství

Otázku položila: Anonymní uživatelka #207371 10.12.2017 11:22

Ahoj, jsem ve 34. týdnu. Sex jsme s manželem v těhotenství měli dohromady snad 3x - dvakrát musel odjet na měsíc na služebku, a dvakrát jsme měli docela dlouhý zákaz - nejdřív na začátku kvůli špinění až do začátku 4. měsíce, a potom od 5. měsíce, protože malá dost těsně naléhala na "východ" a do toho mi tvrdlo břicho... Ted už se ale cítím víc než měsíc naprosto v pořádku a rádi bychom to zase zkusili. Vzhledem k tomu, že si připadám jako vorvaň, se stydím zeptat lékaře, jestli můžeme, (ten poslední ale podle něj je vše v naprostém pořádku, čípek je ok, nikde se nic neotevírá, mě břicho netvrdne, no a po takové době bychom to rádi nějak opatrně zkusili) :) Chci se zeptat, jestli máte nějaké tipy a triky, co se s takovým velkým bříškem dá dělat, my máme rádi misionářskou polohu ale to bude asi dost na nic :)

  • 10.12.2017 18:20:26 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Neco jako misionar nam slo dobre i den pred porodem, akorat ten chlap musi byt vic vzprimeny, no :-D

  • Pokud jsi v poradku, nevidim problem proc nemit sex. My sexovali cele tehu. Jen od nejakeho 35tt nee, ale jen pro to ze jsem se otvirala. Uz jsem byla, na 3 cm. Ale od 37 tt jsme zase mohli, i kdyz jsem byla otevrena. No a narodil se az v 39tt. Ono sperma napomaha k porodu, ale musi to byt nachystane. Jestlize neni, tak se muzete snazit jak chcete a stejne se nic nestane. A pokud mas obavy, nikdo nerika ze se musi udelat do tebe......:-D a takhle ke konci(kdyz jsem byla jako kule) delali jsme to nejcasteji na boku ze zadu ;-) samozrejme opatrne 8-.

  • My máme takovou línou polohu na boku, kdy klínem jsme u sebe a vrchem těla od sebe, horní nohu mám zaháknutou o jeho nohu. Nevím, jestli se to dá představit podle popisu. :-D

  • No mně to dr.od nějakýho 36. do 38 týdne zakázal. Ale od toho 38.jsme zase mohli :-) Sperma obsahuje nějaké látky, které napomáhají k přípravě porodních cest. Třeba když už se blížil termín a přenášela jsem, tak mi to bylo vyloženě doporučováno. Co si pamatuju, tak to šlo, že jsem ležela na okraji posteli a manžel byl nademnou :-)

  • janalab11.12.2017 1:23

    My meli zakaz temer cele tehu kvuli riziku predcasneho porodu a od 37+5 jsme vyhaneli pravidelne se vsim vsudy a stejne jsem rodila 41+0 (voda teda prdla asi hodku po sexu, to je fakt...)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 328 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist