Sex v těhu

Otázku položila: Bývalá uživatelka #35712 27.6.2012 11:28

Ahoj, je mi trapné se ptát, ale stalo se některé z vás, že v těhotenství přejde chuť na sex? Nebo jsem jediná...?

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky, určitě nejsi jediná, taky mě to trošku trápí, protože my se milovali skoro každý den, ale jak jsem otěhotněla, bylo mi pořád špatně, takže první 4 měsíce, jestli to bylo jednou za týden za dva, tak to bylo hodně, ve druhém trim. se to trochu zlepšilo, ale ted jsem 36 tt a nedávno jsme se milovali třeba až po třech týdnech a to ještě já na to chut nemám, ale kvuli manželovi do toho jdu... Moc doufám, že se to po šestinedělí zlepší, manžel si teda už zvyknul, ale on je na ten sex hodně, i víc, než normálně chlapi bývají, tak holt někde tu chut budu muset potom zase najít:)

  • Já to mám taky tak ;) V prvním trim. jsme sexovali asi jen 3x,co jsem ve druhém,tak taky žádná sláva,ale kvůli manžovi se snažím přemoct..:) My jsme byli na sex hodně před otěhu,ale oba dva nás to tak trošku přešlo,co sem objevila // :)

  • Neboj je to normální na mě v prvním trimestru nesměl ani šáhnout, zato teď ( jsem 24tt) si to užíváme plnými doušky :-) mám pocit, že to příroda nějak zařídila aby ženy instiktivě chránili zárodek na začátku těhu:-D

  • Čauky, netrap se tím ;-). Milovali jsme se asi 3x a já měla furt strach, muž taky, tak jsme si pak vychutnávali blízkost jinak. Byli jsme šťastní i tak, každá jsme jiná :-)

  • Rozhodně nejsi jediná :-) Ale koukám, že jsi teprve 6tt, ona ta chuť možná teprve příjde a druhý trimestr bývá ok. Ale když mám mluvit za sebe, tak mi vůbec není příjemná představa, že mi manžel "šťouchá" do miminka, takže sex ne-e, ale dá se ta blízkost i uspokojení provést jinak ;-)

  • no jéje, mě při pomyšlení na něco takového bylo i na zvracení , přitom jsem v té době nevolnostma ani netrpěla, ale třeba v 1. těhotenství jsem byla úplná nynfomanka a ve 3.tím jsem takový byla akorát v 1. trimestru, kdy mě nepostihly těhotenské nevolnosti, pak už to byla z mé strany, co se týká chuti bída.

  • petulinkaa1327.6.2012 12:44

    No než jsem sla k doktoru,tak jsem se mu snazila vyhnout,ale od ty doby musim mit orgasmus skoro dene :-D:-D:-D

  • Já jsem brala první 3 měsíce těhotenství vaginálně utrogestan na udržení, takže mě tahle představa vůbec nelákala a naštěstí mi gynekolog doporučil nesexovat. Te´D už jsem po kontrole hormony dobrala a přítel už se nemůže dočkat. Já teda nemám chuť vůbec. :O=

  • já jsem nechtěla vůbec chuť na sex, jen ze začátku, pak už ne.

  • Jsem 14tt a přijde mi, že mě přešla chuť v momentě oplodnění :) je to až nechuť k přítelovi :( to se mi nikdy nestalo, přikládám to hormonům. Takže teď se těšíme spíš z toho, že jsme spolu, koukáme na TV nebo si povídáme... ovšem pokud zrovna nespím :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 613 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist