Sex v těhotenství

Otázku položila: Anonymní uživatelka #40398 18.5.2012 11:39

Ahoj holky, mám trochu ošemetné téma. Jsem v 16tt a přítel se mnou nechce spát. Když jsem se ho ptala, jestli nejsem už pro něj atraktivní, tak mi řekl, že to tím není. Jenom prostě nemá chuť. Nevím, jak to brát. Je pravda, že už si to ani já moc neužiju. Protože když jsem nahoře, tak to není taky už takový jak dřív. A on na mě už taky ležet nemůže. Na boku se nám to nedaří (asi máme moc velké zadky :D). Já už nevím, jak to zpříjemnit, abysme si to užili oba dva. Přítel říká, že má taky dost starostí, tak proto nemá chuť. Jenže mi připadá, že náš společný život docela umírá a není to jenom tím, že spolu nespíme. Poraďte, jak to oživit.

děkuji za rady holky :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj a proč na tobě normálně ležet nemuže? Já jsem ted ve 30 tt a děláme to pořád tak, že já jsem dole a manžel nahoře, normálně ležím na zádech, manžel kleči přede mnou a jde to a chvilkama se opře i o ruce přímo nade mě, když je opřený o ty ruce, tak se jeho bříško dotýká toho mého jen lehounce, jen je blbé, že líbání u toho nejde, to už by namě musel nalehnout uplně a to nejde:) Nebo třeba zezadu, ale to dom moc nepraktikujeme, protože mě to většinou bolí... Ale to nemusí být jenom těhotenstvím, třeba je opravdu unavený z práce nebo má možná obavy, že miminku může ublížit?

  • Můj manžel, jak to na mě začalo být vidět, tak taky dost ochladl. Tvrdil, že má strach, aby nám neublížil...Když jsem přenášela - přemlouvala jsem ho, aby jsme to "vyvolali" a nepřemluvila :-). Některý mužský to maji prostě tak nastavený, že je to nevzrušuje. Říká se, že ty co to "rajcuje" mají většinou mladšího sourozence a vysvětluje se to tak, že jako malý viděli svoji maminku těhotnou (ale to je jen teorie, která s ničím neporadí :-D). Neboj po porodu bude líp :-)

  • U nás to teď v druhým těhotenství taky není takový jako poprvé. U prvního syna jsme se milovali celkem často, teď tak 1x za 14 dní. U nás to bude tím, že má přítel pár týdnů novou práci, chodí domů o něco později a je víc utahaný, já se zase celý den starám o našeho syna, do toho rostoucí bříško, tak jsem taky víc unavená... Jinak u prvního i druhýho těhotenství jsme praktikovali především klasickou polohu a nikdy mi to nijak zvlášť nevadilo.

  • ahoj..moje známá měla podobný problém s manželem, když byli v očekávání..její manžel to komentoval tím, že ho tam prostě nemůže strkat, když ví, že je tam jejich miminko, živý tvor..takže to může být třeba i tím :)

  • U nás to bylo tak, že zezačátku jsem nechtěla já, protože mi bylo pořád špatně, a teď zase nechce moc manžel. Říká, že se bojí, aby mně nebo mimču nějak neublížil, a že z toho má takový divný pocit, že si to tak neužije.Takže spíše teď provozujeme orální sex.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist