Sex v těhotenství

Otázku položila: Bývalá uživatelka #2707 5.2.2012 9:00

Ahoj,chci se zeptat,jak jste na tom byly vy a nebo jste v těhu se sexem?Přítel to odmítá.Nedokáže se milovat,protože max vnímá to malé a je mu to nepříjemné..:-(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Martasek895.2.2012 17:33

    My sexovali stejně, až do porodu a vždy jsme pak jen říkali, chudák dítě :D

  • Tak můj přítel říká, že až budu těhotná, tak žádný sex nebude, a opravdu když jsem měla bioch. těhu tak tu chviličku než se to pokazilo sex odmítal, ani s bývalkou nespal když byla těhotná. Prý by nechtěl prcka šťouchat do hlavy :-D ale tak já věřím, že až budu těhu a vysvětlím mu, že se nic nestane, tak že se nechá přemluvit :-)

  • Ahoj je too blbost aby mimi vnímal dole možná tak ty že se ti tam bude vrtet nic vis a sex je doporucený aspon se trenuje na porod...natahuji se svaly atd,procvicuji se,,,,pokud to nebudes mýt zakazaný od dr....tak jen sexovat....my sexujem o neco min nez pred tehu ale sexujem a je to krásné...

  • My neměli se sexem žádný problém,teda až na mojí horší pohyblivost ke konci :) A máme miminko zdravé. Jsem porodní asistentka, vím,že mu opravdu nemůžeš tím ublížit, pokud je tedy těhotenství ok. Vysvětli mu, že k miminku se dostat prostě nemůže, je dost vysoko, takovej frajer asi není :D Navíc je chráněno uplně uzavřeným děložním čípkem, plodovou vodou, plodovými obaly. O vašem sexu vůbec neví. Akorát při orgasmu se může stahovat děloha, čímž se skvěle připravuje na porod, stejně tak progesterony obsažené ve spermiích, připravují na porod porodní cesty. Když je dobře mamince, je dobře i miminku. Pokud je těhotenství ok. má sex jen samá pozitiva. Ale znám spoustu párů kteří nesexují v těhotenství a často právě proto,že taťka nechce, já si to nedokážu představit,taková dlouhá doba... :)

  • U nás je to tak, že manžel nechce aby miminku něco neudělal, minulý týden sem mu řekla, že opravdu musí, že je to manželský povinost :-D a po milování si lehnul k mému bříšku a miminku se začal omlouvat :-) takže si myslím, že ho zase dlouho nepřemluvím :-) ale byl u toho roztomilej :-)

  • Tak u nás byl celou dobu až do porodu a jinak souhlas s Marketa1988 - řekla bych, že v mém případě ten poslední (trochu jsme to přehnali :-) )vyvolal porod a ten pak byl naprostá rychlovka a téměř bez bolesti (přála bych to tak všem).

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 554 odpovědí a 409 732 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist