Sex v těhotenství

Otázku položila: Anonymní uživatelka #232313 16.2.2018 22:18

Ahoj, holky jsem na začátku 26tt a nemám absolutně chuť na sex s manžou. Během zatím celého těhu jsme sexovali tak snad čtyřikrát...je to děsný, že.
Manžel je skvělý, vůbec si nic nevynucuje, když jsem chtěla já, tak byl samozřejmě ochotný:D Vím, že se uspokojí sám asi někde u pc.
Jak to máte vy? Mně je blbě z toho, že na to nemám chuť a jsem nervozní z toho, že pak po porodu se cca ty dva měsíce nesmí, že....co vaši muži na tu absenci? Jak reagují, jak to prožíváte? Díky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • U nas to je podobny. Prvni tehotenstvi jsme to meli i zakazane kvuli hematomu,pak kvuli placente...pak to parkrat probehlo spis taky na muj popud a ke konci uz manzel ani nechtel. Ze se pry boji ze ublizi malemu. Po sestinedeli to byl krasny, nezny sex :-) cetnost sexu se odviji podle stavu maleho, jak dobre vecer spi, jak brzo vstava...proste jak moc jsme unaveni ;-)
    Manzel rikal,ze si kdyztak pomůže vecer ve sprse... Neresim to, nevim, zda to neni ode me sobecky...
    Ted cekame druhy, sex ze zacatku byl, ale ani nevim od kolikateho tt, mi po orgasmu tvrdne bricho a trva dlouho,nez se vse zase uklidni. Naposledy ve 24tt jsem myslela,ze se snad i rozběhne porod...od te doby (33tt) jsme spolu sex nemeli...fakt mam pocit,ze bych z toho snad porodila. Zrovna vcera jsme to probirali, rikala jsem,ze se tesim na konec tehotenstvi, naopak, at to klidne porod vyvola :-) no netvaril se na to :-D
    Nekde jsem dokonce cetla,ze je vedecky dokazany, ze kdyz ma chlap tehotnou zenu, klesa mu hladina testosteronu a nemaji takovou potřebu sexu. Kdyz to s manzelem probirame, oba se akorat ujistujeme, ze jsme oba tak utahany, ze uz moc energie na sex nemame a ze se oba tesime az deti povyrostou, budou spat celou noc a spat aspon do 8 :-) nebo az si je babicky vezmou na vikend a my se budeme moct válet cely den v posteli jako kdysi :-)
    A to pred detma byl vic iniciativni manzel, sex byl super... Mezi tehotenstvima byl uspech kdyz byl 1-2x do mesice. Uvidime,jak nam to pujde s dvema detma :-)

  • Ja jsem v 15 tt a v podstate mame sex tak 1x mesicne. Nejdriv sem byla nachlazena, pak jsem mela zanet mocaku, pak jsme meli nervy z pozitivniho vysledku 1 screeningu. Dalsi boraxove globule. Sex neni. Po vsech tech silenych stresech jsem uz tak vystrasena, ze na to absolutne nemam chut. Pritel obcas by i chtel, ale dopadne to spis tak ze si povidame a hladime se. Povidame si o tom proc spolu nespime, ani jednomu z nas to nevadi. Hlavne aby byl maly v poradku. Pro nas je daleko vetsim zazitkem videt na utz ze je v poradku. Hold kdyz to nejde, neni chut, proc to resit. Ja mam stesti na skveleho chlapa, ktery mi vse rekne vcetne svym potreb apod. Verim ze po porodu se vse vrati k normalu :).

  • Ahoj jsem teď 9tt a tři týdny mi je zle takže sex nepřipadá v úvahu. Při prvním jsem to měla podobne. Tedy zatím. Během prvniho trimestru kdy mi bylo špatně nic a pak už zase bylo vše ok :-D Doufám že to bude stejné. Muž je tolerantní a nenaleha, ale sama jsem mu řekla ať si pustí porno a uspokojí svou potřebu. Teď jediné co zvládám je spát 15 hodin denně a skucet jak mi je špatně :-D Jestli nemáš chuť ty, ale jsi schopná pro něj udělat něco jiného ( rukou, oral ) Tak do toho ať se necítí nežadany ;-)

  • Já to mám obráceně, naopak mám na sex větší chuť než před otěhotněním. Měla jsem to tak i u prvního i teď u druhého. U prvního se dalo sex realizovat častěji, kromě 2 měsíčního zákazu, teď jsme oba unavení, takže frekvence nic moc.
    Jinak mě vadí jakýkoli dotek, pusa, z toho se mi dělá zle, jen u sexu mi to nevadí.
    Každá to má jinak a je důležité vědět, že je to jen dočasné ;-)

  • ahoj, u nás dost podobně, v těhotenství jsem vůbec neměla chut, a na začátku jsme to měli i asi 3 měsíce zakázané, a pak od 7. měsíce taky. za celé těhotenství jsme měli sex možná 5x, a to bylo pokaždé katastrofa, nebavilo mě to, manžel byl nervozní jestli mě to nebolí, jestli je poloha vhodná, jak to zvládá dítě uvnitř, prostě taky moc nechtěl, zvlášt v samotném závěru těhotenství (už jsme pak na zákaz kašlali). No, bála jsem se, že mi ta nechuť po porodu zůstane jak mi tady někdo psal třeba rok, ale - měsíc po porodu první sex, pořád velmi opatrně po císaři, bylo to nic moc, ale už druhý sex týden na to byl pořádná jízda jako před těhotenstvím, konečně můj orgasmus, a od té doby je to tak pokaždé :)

  • První tři měsíce těhotenství mi bylo hodně zle, takže jsme měli sex tak jednou týdně, když mi zrovna bylo trochu lépe a když jsem si pod nos dala jalovcovou mast, abych necítila žádné jiné vůně. Problém pro mě bylo hlavně líbání, ale pak jsem nějak ztratila zájem i o sex. Navíc jsem byla pořád unavená, žaludek nic moc a tak. Můj muž to nesl statečně, ale těžko. Asi dvakrát si to za posledních pět měsíců udělal sám, ale nemá z toho nic a je nám pak z toho oběma těžko.
    Můj problém ale byl, že jsem si už udělala v hlavě blok, že když jsem cítila, že bude příležitost, kdy bude asi chtít sex, tak se mi z toho dělalo zle, i když už mi objektivně zle třeba vůbec nebylo. Prostě jsem si to nějak znechutila. Poslední měsíc jsme o tom vedli několikrát rozhovory, on mi vysvětloval, já jsem vysvětlovala jemu, a teď je to nakonec dobré. Ale u mě byl už problém fakt nejenom v tom fyzickém, že by mi bylo zle, ale v té nechuti, lhostejnosti k sexu a někdy i odporu. To už je jiné téma.

  • 20.tt a stejné :-) Nejdřív nevolnosti, únava. No a ted než uspím malého, tak najdu manžela spát u tv nebo chodí do hospody. Někdy by chut byla, oboustranně, ale týden má asi málo dní nebo co, nějak se nemůžeme "shodnout".

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 438 odpovědí a 409 661 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist