Sex po porodu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #44873 2.8.2011 4:43

Měly jste sex až po šestinedělí, nebo jste to porušily a vrhly se na to dříve ? Četla jsem, že by se to nemělo, ale zakázané to není. My to porušili s manželem 30.den po porodu - jizva po nástřihu zahojena, očistky odezněly. Jaký na to máte názor ? Samozřejmě nesexujeme denně a používáme prozatím pro jistotu kondom, než mi na kontrole napíše dr prášky ...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pokud ses na to cítila proč ne.My to taky tenkrát nevydrželi.:-D Myslim že to bylo cca za 4 týdny.

  • U nás to bylo podstatně dřív než za 6 týdnů. Teď mě možná spousta děvčat začne kamenovat...bylo to přesně za týden od porodu. Ale vzhledem k tomu, že jsem měla císaře, tak jsem už jen slabě špinila a pak...přece nejsme čuňátka :-)) čistota především. Obsah šel ale mimo mě:-)) Nechci to nijak omlouvat ani se schovávat za anonymitu, ale u nás to bylo trošku složité. Zkrátka se teď snad ještě víc vzájemně potřebujeme......

  • Ja teda po porodu nemam,ale vi, ze kamaradka na to vletela uz tri tydny po vaginalnim porodu, protoze byla ok. Ja si myslim, ze to je o tom jak se zenska citi. Pokud ji nic neboli a ma chut, tak proc ne. Cistotu dodrzuje si myslim vetsina, tak hlavne ze si to uzivas :-) Přála bych si to mit taky tak :-)

  • Ahoj, tak já měla první sexík až 7 týdnů po porodu, ale to proto, že jsem celou dobu krvácela, hned jak to přešlo, tak mě manžel "ukecal", ale já jsem stejně byla tak utahaná, že jsem ze sexu něco měla až tak po půl roce. Vlastně jsem záviděla všem, které si to užívaly už dřív :-) Takže jestli se cítíš v poho a máš chuť, tak do toho :-)

  • My na to šli po šestinedeli, ale popravde vubec jsem na to nemela chut :D a semtam jsme to zkusili, ale spis, abych chlapovi udelala radost :) ja nemela chut :) a za 3 tydny mame svatbu a uz 2 mesice abstinujeme :) (byla jsem u zpovedi po moooc letech a mame to jako pokani, ale popravde ani jednomu to nechybi :D) ale na svatebni noc se mooc tesim ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist