Sex po Pregnylu - kdy?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #227562 9.4.2017 12:57

Ahoj holky, dnes ráno jsem si píchala injekci Pregnylu 5000. Dr. říkal, že ideálně je sexovat v pondělí večer a úterý ráno.
Ale manžel je už bez sexu dlouho a myslím, že dnes večer by na to nejraději vlítnul (ví, že mám injekci Pregnylu,ale neví, že nám dr. doporučoval sex v to pondělí - nechci, aby měl zafixované v hlavě, že jako musí...)
Jde ale o to, jestli když se budem milovat dnes i pak zítra večer, jestli ty zítřejší spermie nebudou nějak "méně hodnotné"? :-D
Nebo jestli je to fuk, a nemám manžu už dál trápit, aby si nemyslel, že ho nějak odmítám či co..zároveň ale nechci, aby ten pondělní sex byl jako "povinnost", to vím od dr. jen já:D

Díky za zkušenosti ;-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já si myslím, že je to celkem jedno. Spermie se na vajíčko počkají, když mají správné prostředí. Také chodím na injekce pregnylu a vždy se snažíme okolo té injekce. Třeba 2 dny před injekcí, pak v den injekce, den po injekci a pak třeba každý další den. Od injekce cca 5 dní. Měřením BT jsem zjistila, že u mě dochází k ovu následující den po aplikaci. Tak se od injekce snažte třeba každý den podle chuti :) Držím pěsti, aby se brzy zadařilo :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 698 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist