Sex bez kondomu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #403049 20.1.2020 23:18

Zdravím, mám takový dotaz. Začala jsem se léčit kvůli výtoku. Dostala jsem nejprve čípky a teď tablety, protože čípky nepomohly a pak mám ještě jedny na doléčení. S přítelem jsem během léčby nespala ani jednou, aby se léčba vydařila. Když jsme spolu ale před tím spali tak vždycky bez kondomu (sem tam jsme ho měli, ale většinou ne), beru jen antikoncepci. Jde mi o to jestli je možné abych měla výtok právě kvůli tomu, že máme sex bez kondomu. Díky za odpověď, docela mě to trápí.

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy21.1.2020 7:14

    Výtok pravděpodobně značí mykózu, tu vyléčíš krémem/tabletami/čípkami a pokud spolu spíte bez kondomu, tak se musí mastičkou přeléčit i partner, aby ti to zpátky nepředával ( i když nemá příznaky).

  • často je Ha příčinou zvýšené citlivosti a tak se mykoza může objevovat častěji.
    a jak píše francy - přeléčit se musí vždy i partner, který problém může přenášet a přitom sám nemít příznaky.

  • Narušiť rovnováhu v pošve môže množstvo príčin. V pošve je kyslé prostredie, ak sa pH zvýši, dôjde k premnoženiu patogénov - kvasinky, Gardnerella vaginalis, Escherichia coli a tak ďalej. Ejakulát je zásaditý, ale nemusí byť príčinou problémov. Stačí nesprávna hygiena, nepriedušné oblečenie, veľa cukru, stres, antibiotiká, parfumy v dámskych hygienických výrobkoch a toaletnom papieri, prípadne v lubrikantoch ak používate... Ak naviac prvotná liečba nezabrala, určite odporúčam hľadať príčinu.

  • Myslíš mikózu?
    Pokud s přítelem sexujete bez kondomu už nějaký ten pátek tak to tím asi nebude. Jak dlouho bereš HA?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 329 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist