Sex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #422324 10.2.2020 20:11

Dobrý den můžu se zeptat měla jsem první pohlavní styk a prasknul nám kondom. Použila jsem asi hodinu nebo dvě po postinor. Bolelo mě břicho a prsa 10 dní pak se dostavila menstruace a o den dřív než měla. Celou dobu mě pobolívá břicho a bolí mě prsa. Dnes mi menstruace zkoncila. Myslíte, že je nějaká šance abych byla v tom?

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Postinor uz se nedela ve dvou tabletkach? Jinak možné je všechno, pravděpodobné to není

  • macicekkajik11.2.2020 8:27

    Uvědom si, že postinor je velká nálož hormonů, takže ti může způsobit problémy - rozhodit cyklus, bolest prsou, bolest podbřišku, zmírnit či zvýšit krvácivost při ms, atd. Pokud jsi měla ms, určitě těhotná nejsi, ale pro jistotu, jak je již psáno, udělej si těhotenský test. A také jak je již psáno, aby jsi nemusela zobat postinor, zjisti si něco o svém těle, třeba byl postinor naprosto zbytečný a akorát tělu zamotáš hlavu a nic z toho. Zkus třeba sledovat plodný hlen nebo si měř bazální teplotu. Je důležitě vědět něco o svém těle.

  • Můžu se zeptat, kolik Ti je? Nezlob se, ale tvoje dotazy zní jako od 12leteho dítěte.. Doufám, že už Ti bylo teda alespoň 15 let, když už za sebou máš první sex. Mě spíš zaráží, ty sis nikdy nic o sexu nečetla předtím? Nebavila ses nikdy s rodiči, kamarády atd? Než se vrhnu na první sex, tak si o tom zjistím co nejvíc, abych byla informovana:-D I když je fakt, že tohle by Ti mělo dojít i tak, pokud byl ve tvé vagine penis a je úplně jedno, při jaké poloze, panna už nejsi. A to že Te to bolelo, je po :-)prvním styku úplně normální, i krev je normální. Ale u každého je to individuální, někoho to bolí, někoho vůbec. Mimochodem, styk ze zadu při prvním sexu bych teda úplně nedoporucovala, při této poloze do Tebe penis proniká nejvíc a podle me to i nejvíc bolí.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist