Sex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #375736 15.9.2017 15:45

Zdravím. Jen bych chtěla vědět, jestli jste třeba některá měla stejný problém, případně jak ho řešit. Já i přítel nejsme dominantní, takže to jde hodně poznat v sexu. Mně by vyhovovalo, kdyby on určoval polohu a vedl mě, nejsem moc zkušená. Zkooušeli jsme jinou polohu než misionáře, že jsem si na něj sedla, ale nevěděla jsem co mám dělat dál. Představa se zdála docela jiná, ale když už jsem na něm seděla, tak prostě nevím jak to popsat, jsem nevěděla jak se mám ''hýbat''. Nechci pořád ležet jako leklá ryba, ale bojím se zkusit nové polohy, aby to nedopadlo podobně. Já vím, že když to nezkusím, tak se to stejně nenaučím, jen jde možná o překonání stydlivosti.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • trinetka15.9.2017 16:49

    Co se dominance týče, zkuste se buď střídat jednou budeš určovat ty, jednou on. Případně si sepište polohy na papírek, očíslujte a házejte kostkou :D A jinak tobě doporučuju zkusit mrknout na nějaké porno, ať nachytáš grify nebo zkus pohledat na netu..

  • Mi přijde, že se fakt jen stydíš... Co mu zkusit zavázat oči? Třeba se ti povede se líp uvolnit, když budeš vědět, že tě nikdo nevidí :-)

  • Tak polohu na pejska- ze zadu. Ta je takova nenarocna :-D

  • To je o stydlivosti. Čím déle spíš s jedním člověkem, tím víc před ním opadnou zábrany časem to bude lepší. Na to mi pomáhal sex po tmě nebo nějaká erotická hra - desková, kostky apod. Co se týče poloh ty nerada zkouším i teď takže prostě jednou za čas když mám náladu něco zkusíme a hlavu si s tím nedělám. Pokud v nových polohách nechceš být dominantní tak je dobrá na pejska, nebo si partnerovi lehnout zády na bok. Případně je nenáročná poloha (co se týče pohybů) i ta když tě posadí na nábytek nebo přitiskne ke stěně. Myslím, že když spolu tohle absolvujete tak je po stydlivosti. :-D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 664 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist