Sex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #34971 28.5.2011 20:03

Ahojte..mám možná trapný dotaz ale musím si s někým o tom ´´pokecat´´....když mám s přítelem sex a jsem už opravdu moc vzrušená tak prostě celá stuhnu a nejde se uvolnit..zatnu zadek a nic semnou nepohne..omlouvám se za tak otevřené psaní ale nevím jak bych to jinak napsala...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nevím co bych ti na to poradila... ani čím to může být... zkus třeba při sexu zhasnout, rozsvítit jenom svíčku, to je pak taková důvěrnější atmosféra a dopřát si dlouhou předehru... A pak to třeba přijde samo :) Držím pěsti!! :)

  • vím o čem mluvíš, nikdy jsme se ani neudělala, nezažila ograsmus a když tak jen slabounce a to muselo být zhasnuto a běda, jak se přihodilo něco co mě trošku nabouralo vzrušení :( první pořádnej orgasmus jsme zažila až v těhotenství, takže určitě dlouhá předehra, dráždění i při sexu, nechat se slastně unášet a rozhodně na nic nemyslet, romantika někomu pomůže, někomu ne, ale zkuste sexík za tmy a hlavně v soukromí :)

  • Nevím jak to myslíš, já jsem třeba při orgasmu taky celá strnulá a někdy mě chytá až křeč do lýtka, jinak než se zaťatým zadkem se mi to nepovede. Ale jestli jsi to myslela tak, že jsi strnulá takto už od začátku, tak zkusit přijít na to kde máš problém, jako jestli Ti něco vadí, něčeho se bojíš... Jak dlouho spolu jste a je Tvůj první v posteli?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist