Šestinedělí

Otázku položila: Anonymní uživatelka #387783 14.3.2019 12:25

Dobré odpoledne, dámy.
Mohu se zeptat na vaši zkušenost? Jak to bylo s intimním soužitím v šestinedělí u vás? Nemyslím hned přímo sex, ale provozovali jste nějaké jiné praktiky ještě pred kontrolou po šestinedělí u gynekologa? (Za předpokladu že poporodni zranění nebylo bolestivé a bylo zhojené?) Děkuji za názory.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • stupidiack14.3.2019 13:41

    Já měla první sex s partnerem den před návštěvou gynekologa po šestinedělí. Ne, že bych byla kdovíjak bolestivě zraněná, ale prostě jsem únavou po porodu atp. neměla na nějaké hrátky ani pomyšlení a prostě jsem to brala jako hotovou věc - z nějakého důvodu je šestinedělí šestinedělím, aby se tělo zhojilo. :-) A jaké jiné praktiky než přímo sex máš teda na mysli?

  • já tedy rodila císařem, kde jsou očistky menší a slabší. Nicméně než mi skončilo šestinedělí - když už jsem přestala krvácet a hlavně když jsem se na to cítila, jsme se s manželem milovali (myslím, že to byl asi 4-5týden).
    Žádné následky z toho nebyly (poranění, bolest atd.).
    Za normálních okolností bychom asi počkali až na konec šestinedělí (po prohlídce od gynekologa) ale vzhledem k tomu, že sex nebyl celé těhotenství, jsme podlehli pokušení:-)

  • Měla jsem hroznou chuť asi dva týdny po porodu, ale bolelo mě to hodně. Pět týdnů po porodu už jsme to zvládli velmi jemné.

  • Rodila jsem už několikrát, šestinedělí nikdy nedodrženo, nejdřív jsme se milovali během druhého týdne po porodu bez poranění, kdy očistky nebyly ve fázi přílivu, nýbrž odlivu...a bylo to super, hlavně pro mě, protože jak já třeba k sexu v těhotenství po prvním trimestru měla dost averzi a po porodu to ze mě spadlo takovým způsobem, že jsem musela manžela svést :-D No, i v úterý v Sama doma mluvil gynekolog, že není nutné čekat do kontroly a nebyl tak striktní, co se týká přinejmenším sexu ke konci šestinedělí, přeci jen, je to individuální. Klidně postupovat pomalu, pomocí prstů, či převzít aktivní úlohu, a vyzkoušet kam to pustíš... Jinak já ještě klasicky onanovala. Orálnímu sexu od partnera bych se vyhnula, leda jemu, mohlo by se líbit mezi nalitá prsa :-D, ruce, nohy, nebo anál a kdo ví co ještě..Nebo je tu stále půst, někdy není na škodu ;-)

  • sono215.3.2019 23:09

    Nebolo. Ja som veľmi dlho špinila sex bola hádam za 3 mesiace. Chuť žiadna ešte aj po pol roku roku. Bolesť žiadna. Šitá som ale bola dosť.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist