Šestinedělí :)

Otázku položila: Anonymní uživatelka #367476 14.11.2016 10:54

Holky a ted popravdě kdo z vás dodržel šestinedělí mluvím tedˇ o revizi,ale klidně napiště klasika porod,císař..cokoli..
Já jsem 10 dní od revize a problémy již nemám a tedy popravdě včera jsem prvně chtěla chlapa udolat..no ustál to,ale dneska prý už neustojí tak si to mám rozmyslet(mluvíme o opatrným sexu,žádný sadomaso :D ,má strach,aby mi neublížil)..
Jinak o mimi se chceme znovu snažit po první MS.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Veronika3214.11.2016 11:23

    já měla revizi 2x a vždy jsme šestinedělí dodrželi. Po akutním císaři to pro mě bylo samozřejmé. Hlavně po revizi klesají hormony, tak se může, ale nemusí stát, že najednou se rozbrečíš, je to jak po porodu

  • ja nastesti nemam zkusenost s revizi, ale s cisarem. krvacela jsem necely tyden, pak tyden klid, pak par dni spineni/krvaceni, par dni klid a tak dal skoro po cele sestinedeli. takze to, ze krvaceni ustane nemusi nutne znamenat, ze uz je vse v poradku.
    jinak k samotnemu dotazu, my jsme to dodrzeli, s malym mimcem doma si radsi odepru klasicky pohlavni styk, nez riskovat infekci ci poraneni a hospitalizaci.

  • My nevydrželi ani jednou ze 4 mých štěstinedělí. Revizi jsem naštěstí nezažila.., ale 2 porody byly bez poranění, takže to šlo už v prvních 14ti dnech - bezbolestně a td., s poraněním-šitím, spíš cca 2 týdny před koncem a ještě nic moc, celkem zklamání o proti chuti, musí se jemně, opatrně, nejlépe na koníčka, kde to má žena max. pod kontrolou. Každopádně pořád zde visí a udává riziko infekce (cesty jsou v otevřené, rány a ranky nezhojené).... Dá se použít kondom, my jsme jen přerušovali, ale nevím, jak by to dopadlo úplně bez ochrany (nemyslím jen ohledně těhotenství), záleží na každém, já z toho neměla strach, cítila se silně, zdravě, v pohodě, očistky jsou ve vlnách, takže když je člověk v aktuálně prakticky nemá, je to velké lákadlo....

  • :-D my teda po 4 - 5 tydnech rekla bych ,,zkouseli,, mela jsem velke sití takže mě to bolelo snad víc než prvni sex, takže to bylo o trpělivosti a pokusech

  • almi14.11.2016 11:21

    Já po revizi taky nevydržela. Prvně jsme neodolali asi po 14 dnech, do první ms, která přišla po 26 dnech, jsme to zvládli asi 4x, ale pro jistotu jsme se vždy chránili kondomem. Další cyklus už jsme nic neřešili, bohužel i tak se zatím nepovedlo a už to bude rok :-(

  • sono214.11.2016 12:40

    Tam nejde o intenzitu sexu ale prípadnú infekciu. Počkala by som určite do MS. Maximálne po povrchu sa dá uspokojiť tiež:-) ale sex ako taký by som počkala. Osobne sme po hysteroskopii počkali do po ms. U teba bude ms asi za dlhšiu dobu. Je to na tebe.

  • dancewomen14.11.2016 19:59

    My po císaři vydrželi pouze 4 týdny:-)

  • Nam po revizi rekli ze staci pockat 14dni:-)

  • slunickoL15.11.2016 16:40

    Tak asi jsem extrém, ale po porodu mě ani nenapadlo chtít sex, neměla jsem na to ani pomyšlení. Ale měla jsem problémy, tak nejdřív antibiotika, nezabraly, tak stejně revize a další antibiotika. Sex až za pár měsíců (teda v řádu jednotek ne desítek :-)).

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 233 otázek, kterým se dostalo 271 621 odpovědí a 409 755 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist