Sen

Otázku položila: Anonymní uživatelka #46839 28.3.2012 20:48

Hojky Holky mela jsem na dnesek sen ze jsem si delala tehu test a vysel mi 2 carky.....Verite na sny?? Uz se vam nekomu vyplnil.:-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Na sny věřím, právě protože se mi plní:) I manželovi:)
    Přeji hodně štěstíčka!

  • Andrea06028928.3.2012 20:55

    Já na sny také dám . dokonce koukám i do snáře . :)
    Jednou se mi zdálo , že mám nádherné bříško , čekala jsem chlapečka . A jak jsem si to bříško hladila , tak jsem se vzbudila a kde nic tu nic , tak jsem z toho byla celá vykolejená . :( :)

  • jednou se mi zdálo, že se se mnou přítel (tehdejší přítel) rozešel, za dva dny byl konec, pak se mi zdálo, že vidím prsten- tentýž přítel mě požádal o ruku a pak že vidím holčičku a všude růžové dečky a čekala jsem holku, takže tak...

  • Na sny věřim, pár se mi jich už vyplnilo, ale bohužel nebyly tak pozitivní...

  • petulinkaa1328.3.2012 21:43

    Tak takovych snu jsem mela mraky za dobu tří let a opradu vyšli až po tech trech letech...ty dve // je to spis o tom,ze na to clovek mysli,preje si to až toho ma plnou hlavu a i se mu o tom zda,ja uz mam ve snech zasebou tehotenství,porody,proste vše :-D

  • Sny mám, když na něco moc myslím, něco si přeju a pak se mě o tom zdá a já jim věřím. Několikrát se mi vyplnily. Tobě moc přeju, ať se taky ten Tvůj krásný sen vyplní. ;-)

  • No, já rozebírám sny spíš z druhého konce. :) Většinou se mi zdají ošklivé sny a zdá se mi o tom, co mě trápí, nad čím přemýšlím, a mnohdy zpětně zjistím, že mě trápí něco, co jsem si ani nechtěla připustit... Takže sny neberu tak, že by se mi vyplnily, ale tak, proč se mi to zdálo, co to způsobilo. :) To, co zažiji, to, co mám v hlavě...s tím vším se mé podvědomí, nevědomí musí vyrovnat a činí tak prostřednictvím snů. :)

  • Verousek8928.3.2012 21:31

    Já v plnění snů nevěřím, protože mně se nikdy žádný nevyplnil a to mám snů hodně. Bohužel.

  • Proč by se nemohl splnit sen? :-) Jak už někdo psal, sny jsou odrazem tvého podvědomí a tak pokud se snažíte a pokud jsi v pohodě, proč sen nemohl být skutečností... já věřím spíš na takové to "tušení" co člověk občas mívá. Letos v lednu jsem šla asi 5 dní před MS koupit těhotenský test, abych ho měla doma kdyby náhodou. A jak jsem ho z lékárny přinesla do práce, tak jsem si prostě řekla, že jsem těhotná a že si jdu potvrdit // a opravdu tam byly. A teď jsem 14+1 :-)

  • Ja bych rekla, ze clovek, kor zenska, muze takovyto veci spojeny s telem vycitit, takze se ji o tom i zda. Mne napriklad, se kazdej mesic, kdyz mam dostat ms zda, ze jsem ji dostala a hnedka druhej den ji mam :D takze tak.. Ale na druhou stranu jsem byla ve snu tehotna, ve skutecnosti pak bohudik ne, ale ten sen byl asi vyvolanej strachem. Jinak na splneni snu z jinych oblasti moc neverim, treba nejaky vyhry, katastrofy a takovy obycejny veci...

  • No mně se pár dní před objevením dvou čárek na testu zdálo o tom, že mám dva chlapečky, tak dva tři roky věkově od sebe. Starší nosil brýle a mladší byl takový rošťák. No...jeden chlapeček se mi narodil před deseti měsíci a včera doktorka v poradně nadhodila, že syn může malinko začít šilhat kvůli tvaru očí, že pár měsíců počkáme a kdyžtak to zkusíme vyřešit brýlemi :-D. Tak uvidíme, jestli za námi přijde i ten druhý kluk a kdy :-)

  • Ahoj, no mně se jednou zdálo, že své tetě oznamuju, že jsem těhotná - a nebyla :-( podruhé se mi zdálo, že jsem si dělala test a ve skutečnosti jsem těhotná taky nebyla, a teď nedávno se mi zdálo, že jsem někomu říkala, že jsem v prvním měsíci a jestli jsem nebo nejsem těhotná ještě nevím. Třeba se to do třetice splní. :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist