Samolepici album se stitky

Otázku položila: Anonymní uživatelka #355812 22.2.2017 19:04

Potrebuji radu chci si koupit fotoalbum na 200 fotek chci nejaky ten jak si sami nalepite ruzky a uchytite fotografie ale vubec nevim kolik stran by album melo mit :-( poradite?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Aranel22.2.2017 19:12

    Tak záleží na velikosti fotek... Mrkni se na velikosti alb a počty stran, změř si, kolik se na jednu stranu vejde fotek a pak už stačí jen kalkulačka :)

    Btw. podle mě je lepší fotky přímo přilepit, protože občas z růžků vypadávají (můžou se ztratit, poničit... Navíc u alba se nepředpokládá, že by se fotky vytahovaly, album je na prohlížení a v dnešní době není problém fotky "dovyvolat"). Ale to je věc názoru ;)

  • Alba, co máme my, umožní na stránku tak 2, maximálně 3 fotky, pokud si je chci pěkně rozmístit. 4 fotky se vejdou, ale jen prostě do čtverce. Album na 200 fotek bude muset mít aspoň 50 stran. Ale já bych měla radši víc, abych nepřeplácala stránky 4 fotkami.

  • Thea1422.2.2017 20:30

    Já si takováhle fotoalba šiju na míru sama, ale dají se normálně koupit a třeba ve FotoŠkoda mají fakt pěkný výběr... dle zkušeností vím, že na cca 200 fotek je dobrý rozměr B4 (zvětšená A4) a cca 75-80 stran. Člověk se pak může v aranžování snímků hezky vyřádit, dokreslovat obrázky, dopisovat informace a poznámky... záleží co od takového alba očekáváš. Existují i s "šroubovací" vazbou, kam se dají listy přidávat až do 250 stran, vyrábí to nějaká německá firma, jméno si bohužel nevzpomenu (viděla jsem to právě ve FŠ).
    Jinak bych chtěla trošku oponovat Aranel - dnešní moderní růžky nejsou to, co si všichni pamatujeme z dětství, i když ty klasické "papíráky" se taky pořád dělají. Ale třeba já používám samolepící z průhledné folie - v albu drží fakt výborně, ale na fotku se nepřicucnou, snímek jde jednoduchým pohybem pohodlně vyndat a pak vrátit zpět. A líbí se mi, že na fotce nejsou vůbec vidět. Ale jinak se dělají i v klasickém bílém nebo v černém a dokonce i barevném provedení (ty jsou trochu crazy, ale do dětského alba proč ne) ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist