SOS! dva muži, který z nich je ten pravý?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #79936 3.8.2013 23:43

Mám takový problém, který mě dohnal až na tuto stránku. Potřebovala bych nějaký nezaujatý názor na mou nastalou situaci.
Abych to trochu objasnila, už šest let mám přítele, říkejme mu Pepa. S kterým si hrozně rozumím po mentální stránce. Máme spolu spoustu stejných zájmů, sport hudba počítače, hry. Je s ním spousta srandy a opravdu se nenudím. Nebojím se mu říci cokoli a vím, že už si s nikým na světě nebudu rozumět jako s Pepou. Ale teď je ten zádrhel, po fyzické stránce mě vůbec nebere a spát s ním jsou pro mě vždycky muka. Navíc je to maminčin mazánek, a ve svých 23 letech ještě nikdy nepracoval, takže když jdeme na večeři nebo do kina, mám výčitky že je to z peněz jeho maminky. A na moje neustálý prosby, aby začal něco dělat nereaguje.
Pak je tu druhý kluk, kterého znám dva roky. Říkejme mu Honza. Honza je úplný protiklad Pepi i po fyzické " vzhledové" stránce i po finanční, pracuje a při tom studuje. Je velmi samostatný. Sex mě s nim hrozně baví, nemůžu se ho nabažit. Docela si s ním rozumím, ale vím, že už s ním nemůžu dělat to co s Pepou. Všechny ty zájmy, brusle, vaření, hraní her, lezení po skalách atd... prostě nejdou, je to chlap ze všim všudy i s jeho leností.
Mám ale ráda oba dva, na obou je něco úžasného. A teď jsem hrozně zmatená a nevím jak dál. Zůstat s Pepou, sice trpět každý sex, ale zato každý den se smát, nebo být s Honzou, užívat si sex, ale vědět, že si s ním nikdy nebudeš tak rozumět.
Moc moc bych potřebovala slyšet něčí názor!!! Prosííím prosííím!!

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Asi i ja bych volila Honzu. Myslim,ze pritazlivost je ve vztahu mimo jine taky hodne dulezita. A kdyz to nevyjde s Honzou,treba potkas nejakeho Pepohonzu ;-)

  • Za mě Honza. Sex je složka partnerství a nutit se do něj....to nepřináší nic dobrého nyní, ani v budoucnu. Pepa bych řekla je tvým dobrým kamarádem-přítelem. To, že s Honzou nepodnikáš stejné věci jako s Pepou, neznamená, že nevytvoříte fungující partnerství;-)

  • S Pepou bych nebyla, zaprvé je pro mě sex důležitý a musí mě bavit, zadruhé nesnáším mamánky a chlapy, co se jim nechce pracovat.
    S Honzou beru že je sex fajn, ale kdybych s ním měla být navážno a nemít s ním žádné společné zájmy, tak to s ním radši jenom spím....

  • Každý sex se časem tzv. okouká. Chlap do nepohody se shání těžko. Ale sama musíš zjistit co je pro tebe prioritou.

  • Sex je koření vztahu, pokud se do něj nutíš po tak krátké době, co budeš dělat za 10, 15 let? Časem by se ti třeba zhnusil i "Pepa":-(
    Lezení po skalách a časté výlety se ti okoukají a nebudou tě bavit tak jako dřív, usadíš se a budeš radši doma....
    Ono je strašně těžké radit člověku, kterého vůbec neznáš...a ani ty kluky...ale já bych volila "Honzu"

  • Single4.8.2013 9:45

    S Pepou se výborně bavíte, ale koníčky vám v podstatě taky platí maminka... Jak to bude vypadat dál? Maminka vás bude finančně podporovat celou dobu, když mazánek nechce pracovat? Pryč od něj, to není chlap pro život.

  • Osobně bych radila ani jednoho. Sex není vše...sice hodně, ale jednou třeba nebudeš moct (zdrav. důvody, těhotenství a pod.) a nic jiného s ním nebudeš mít společného. Za pár let pro tebe sex ani nebude tak důležitý. A mazánek taky nic moc.... No, ale zase z toho ještě může vyrůst. I když to je risk doufat....takže za mě...hledat HonzoPepu :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 746 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist