Rýma v těhotenství

Otázku položila: Bývalá uživatelka #31541 9.4.2011 9:06

Jsem přibližně 9. tt a od parntera jsem chytla rýmu. Mě to samotné nevadí, ale mám strach o prcka, přece jenom je slabší, vyvíjjí se mu důležité části a orgány. Nemůže mu to nějak uškodit? A ještě vám prosím o jednu pomoc jak ji nejšetrněji, pro mimčo, vyléčit. Do kapek se nijak nehrnu, protože nevím co to s ním udělá a určitě s nima přijde do styku. Nějaké "babské rady" nebo něco podobného? Děkuju, budu vděčná za každou pomoc, radu. Jo ještě jsem zapomněla, jsem riziková (mám moc hustou krev...). Pro jistotu toto zmiňuju :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, mě se nejvíc osvědčila slaná voda nebo vincentka a vyplachovat nosánek i pusu. Neboj, tělo se s tím popere a mimiska to neovlivní- chrání ho placenta, která k němu nepropustí většinu škodlivin..
    Kdybys měla vysokou teplotu, tak Paralen se dá použít.. no a odpočívat :-)

  • Ahoj, ja to mela taky v 9tt a taky mam hustou krev a ja si strikla bioparox asi dvakrat ci trikrat, protože se to nedalo vydrzet a krasne me to zabralo a nic to s nama neudelalo, nekdo tvrdi, ze se muze v tehu nekdo ne,ale ja byla proste bezradna a v poho jsme to ustali. Ikdyz ji nebudes lecit, ustoupi sama a ryma jeste nikoho nikdy nezabila pokud by to netrvalo mesic a vic myslim. Neboj, zase se ji zbavis :-) Jinak slana voda pomaha urcite.

  • cudla9.4.2011 10:06

    Říká se,že léčená rýma trvá týden a neléčená 7 dní ... :-) takže pokud k tomu nemáš ještě jiné potíže,nechala bych to být

  • Ahojky, já mám rýmu od začátku těhu a to jsem už ve 20tt, na mimíska to nemá žádný vliv, kdyby jsi měla horečky tak si dej paralen, pij hodně čaje, jes hodně zeleniny a ovoce a bude dobře. Měla jsem v tomhe těhu už chřipku, virózu a ještě tu rýmu, kterou mám opravdu pořád a je vše v pořádku.. Jinak si stříkám občas do nosu Vincentku, ale ta je na prd.. Už jsem si na tu rýmu tak zvykla, že jí neřeším :-) ..takže fakt buď v pohodě :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 552 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist