Růst vlasů

Otázku položila: Bývalá uživatelka #196594 18.10.2020 22:49

Ahoj holky,nemáte nějaké osvědčené rady jak na rychlejší nebo vůbec růst vlasů?
Už skoro rok mi vlasy nic moc nerostou..
Ráda vyzkouším nějaké rady nebo typy na masky a tak..,dekuju

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Je možné, že vlasy prostě dosáhly své max. délky, mě už nerostou nejmíň 15 let, jen když zkrátím třeba ofinu, tak ta roste jako ďas, ale jakmile doroste k ostatním vlasům, tak konec, max. délku přeroste jen pár chlupů, tak to občas zastřihnu, vždy jsem chtěla hodně dlouhé vlasy, ale zastavily se mi kousek nad pasem (ale někdo je na tom ještě hůř, takže..), ani těhotenství, kdy se říká, že vlasy fakt rostou a padají minimálně působením hormonů, tak mě nevyrostou. Jinak konečky se mi netřepí a vlasy jinak vypadají zdravě, klasickou kosmetiku už několik let vůbec nepoužívám, přešla jsem na noopo, cítím se o dost lépe, ale vlasy, co se týká růstu dál nic, dříve jsem zkoušela např. biosil, ten je super a levný a pomohl mi s lámajícími nehty po odstavu, ale vlasy taky nic, hold vlasů alespoň po zadnici se nikdy nedočkám..

  • Rebeca19.10.2020 11:27

    Na kvalite vlasu se muze podepisovat zivotosprava, pravidelne barveni je umi hodne znicit, ale obecne kdo nema "dano" v genech, tak drahymi preparaty nic moc nevyresi. Moje dobra kamaradka si vlasy vyslovene hycka, k tomu sportuje a zije zdrave, ale dal nez na ramena ji proste nevyrostou. Ja je zas muzu myt jen nejlevnejsim samponem, nijak je nefenuju a i tak jsou pevne, leskle a rostou jak das.

  • me taky pomohly vitaminy a strava celkove, neco je dano tou genetikou ale co jsem zacala lepe jist ( a omezila cokolady a vino :-D), tak mi prijde ze vlasy i pokozka vypadaji lepe ;-)

  • Ahoj. Tak v prvé řadě, pokud ti už rok nijak extra nerostou, zastřihnout konečky :-) a zkus nějaký doplněk stravy, třeba Biosil je super, já teď měla Renovix a taky hezké výsledky, vlasy mi fakt začali růst.

  • Francy19.10.2020 8:52

    Nemyslím si, že vlasy přestaly růst, nehty a chloupky na těle ti snad rostou pořád ne? Jen se ti lámou konečky a tak to vypadá, že je jejich délka pořád stejná.Používej pořádnou kosmetiku, pokud si je barvíš, tak nepoužívej barvy z drogerie. Nechoď spát s mokrými vlasy, nechávej je volně uschnout a nedrbej je příliš ručníkem.

  • Zkus užívat vitamíny aŤ je máš silné a nelámají se já třeba beru od Livsane C a B a vypaadjí dobře + nějaký dobrý šampon a nebarvit (moc);-)

  • Kubinka20.10.2020 14:26

    určitě zastřihni konečky a zkus i nějaké vitaminy na vlasy.

  • A pomohl by ten Biosil i chlapovi? :-D jinak ten pomeranc mam taky rada, ted na imunitu super

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 701 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist