Rty

Otázku položila: Anonymní uživatelka #54399 29.10.2011 12:42

ahoj, mám dolní ret celkej velký a horní zas menší. tak nevíte nějaký make up , na horní ret zvětšení a na dolní ret na zmenšení ? díky moc ;)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Přesně tak - velikost rtů můžeš upravit jedině konturovací tužkou na rty a to tak, že na horním rtu uděláš linku nad tvou přirozenou hranicí rtů (tím je zvětšíš, ale pozor, musíš svůj tvar rtů přesně okopírovat, aby nevznikly mezery :) a dolní ret obtáhneš přesně tak, jak máš. ;)
    Opticky rty zvětšíš pomocí světlých barev rtěnek, ale vůbec nejvíc zvětšuje lesk :) - v tvém případě bych celý horní ret namalovala leskem, ale na dolní jen doprostřed rtů. :)

  • Nevim no... jen mě napadla konturovací tužka.

  • Verousek8929.10.2011 14:02

    Určitě konturovací tužku, se kterou si můžeš různě pohrát :) pokud máš rty asymetrické a máš horní ret menší než spodní, vem konturovací tužku a na horní ret si namaluj čárku těsně nad linií tvého rtu a u spodního rtu ji zase namaluj v těsné linii svého rtu, ale ve vnitřní části. Tím horní ret zvětšíš a spodní ret zmenšíš. Zbytek vyplň nejlépe leskem, dokonce můžeš používat několik odstínů lesků a vzájemně je kombinovat. Třeba z vnějších stran rtů nějaký světlý lesk(i klidně bezbarvý) a uprostřed si dej nějaký tmavší (nebo k bezbarvému světle růžový) a rozetři.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist