Rozešli jsme se, ale stále ho miluju, jak na něj zapomenout?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #370301 7.2.2017 20:01

Dobrý večer,

skoro 5 let jsem měla přítele, s kterým jsem se před necelými 2 týdny rozešla. Nešlo to, už opravdu ne. Je totiž agresivní histerik, chová se, jak se mu to hodí. Bylo to stejné už na začátku našeho vztahu, nechápu, jak jsme spolu mohli vydržet být tak dlouho.
Od začátku vztahu na mě byl sprostý a i přes to že mi bylo teprve 14, nutil mě do sexu - jenomže jsme spolu teprve začali, byla to moje první láska a prostě jsem chtěla pár měsíců ještě počkat - což je podle mě úplně normální. Byl na mě kvůli tomu sprostý, dokonce mě párkrát i uhodil, všechno mu vadilo, všechno muselo být podlě něho, začal mi zakazovat jezdit za rodinou a scházet se s kamarádkami, zacházel se mnou hodně hrubě, jednal se mnou jako s hadrem, sprostě mi nadával a po první facku jsem dostala asi po 2 týdnech vztahu, kterou jsem mu vrátila a on se urazil a odešel. Jo, mělo mě to odradit, ale neodradilo.
Před ostatními se přetvařoval jak je na mě milý. Byl nehorázně žárlivý, s nikým jsem se skoro nesměla bavit, vadily kamarádky (o které jsem postupem času přišla), dokonce i rodina, žárlil i na bratra a to se s ním vídám párkrát za rok. Pak začal být až moc podezíravý - vymýšlel si že mě viděl tam s tím a tím, že jsem mu nevěrná - PŘITOM TO BYLY LŽI! Museli jsme se vídat denně, jinak žárlil. Když jsem byla nemocná, neexistovalo abysme se třeba týden neviděli, když jsem se potřebovala učit, nezajímalo ho to. Ani nedokážu spočítat, kolikrát mě fyzicky napadl. Jednou jsem se na něho jenom podívala a on na mě vytáhl nůž a že se mnou rozchází. Milionkrát se naštval ani nevím proč, neustále mi nadával a strašně často se se mnou rozcházel.
K prvnímu sexu jsme se ani nedostali a nelituju toho, přišla bych o to s někým kdo je jako on. Vytvořil mi z něho trauma. Vždy když to nevyšlo tak byl hrubý, nadával mi, rozcházel se se mnou (třeba i první 2 měsíce začátku vztahu - a to byl panic) a jeho chování bylo tak hrozné, že jsem se toho začala hrozně bát. Vztah s ním - těch 5 let bylo pro mě ztrátou času… bohužel…
Bohužel byly i chvíle kdy byl hodný a dával mi naději, že se dokáže změnit. jenomže nezměnil…
Utlačoval mě, kontroval mi zprávy, mobil, když mi někdo volal, hned poslouchal hovor a vyptával se a až moc děsivě, … nedal mi žádné soukromí… Kolikrát útočil i po mé matce - naštěstí byl jenom sprostý, ne fyzicky. Před se kě mě taky kolikrát nechoval zrovna nejlíp.

Vždy si nadělá spousty problémů a nakonec jsem za ně vždy pykala já, shazoval vinu na mě, třeba když se mu něco nedařilo. Dokonce mě odkopl den před silvestrem, i když bylo vše již domluvené. kvůli jiné a potom řekl, že co, omluvil jsem se a bylo to jen jednou… asi 2-3 týdny mě dusil že miluje mě, pak že miluje ji a srovnával ji se mnou, jednou byla dobrá ona, jednou já… pokaždé když jsme se hádali a to bylo pořád, mluvil o ní. Prostě když něco udělal on, bylo to v pohodě, ale i když já nic neudělala, byla jsem ta nejhorší… Vím že jsme spolu nespali, ale jak jsem mohla spát s někým kdo mi udělal z toho trauma… prostě psychika udělala svoje... ale on mě nechtěl od sebe pustit... nedivila bych se kdyby se se mnou kvůli sexu rozešel, 5 let je dlouhá doba. spíš se divím že mě dokázal tak dlouho ubližovat. Kdybych se s ním nerozešla já, on by to neudělal na trvalo neudělal... Vždy se rozcházel jen na půl dne, den a pak dělal jakoby nic. Komunikace v našem vztahu ani důvěra neexistovala.

Je toho tolik, ale přijde mi, že tento člověk je nemocný.
Chápu že jsem byla asi hloupá, ale milovala jsem ho. Dokonce i teď mi moc chybí a stále ho miluju. Sice mě neustále kontaktuje a chová se jako svině, ale i tak. Doteď jsem byla nad věcí, ale začíná mi hrozně chybět … hrozně mě mrzí že zrovna člověk kterého miluju je takový... teď se ke mě chová celkem hnusně, ale to se taky dalo čekat... mám pocit že pro jeho rodinu a ho znamená rozejít se s někým trestný čin.. mám chuť se odstěhovat...někam odjet. :/
Vím že jsem udělala dobré rozhodnutí a že s ním by to bylo pořád to stejné. Každý má své chyby, já vím že já také, ale co je moc, to je moc… nebudu přece s tyranem, co mě psychicky a fyzicky týral… bohužel jsem musela dát přednost rozumu a srdce odstrčit stranou, i přes to jak mi ubližoval.

  • 08.02.2017 11:23:57 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 08.02.2017 11:23:57 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Prijde mi jako kdyby si psala můj příběh.Ja jsem po třech rokach skončila v nemocnici.Otehotnela jsem a on si myslel,ze jsem ho podváděla.Zmlatil me a kopnul me do břicha.O mimco jsem přišla.po ukončen me sledoval ještě půl roku.bylo to těžké,ale už mam klid.to preboli.Když se na to kouknu zpetne jak me mlátil a ponizoval a já ho furt slepe milovala.Sama bych si dala přes pusu.Vydr.....Bud silná.....Vsechno preboli....Ver mi;-)

  • dzusinka7.2.2017 20:17

    Měla jsem to stejné, nedošlo teda na fyzické násilí, ale taky jsem s ním byla od 14, taky skoro pět let. Když se opil, říkal mi, že jsem děvka. Nemohla jsem se na nikoho usmát, bavit se se spolužáky. Postupně mě od všech odizoloval pomalou manipulací. Ještě tři roky po rozchodu jsem se klepala, když jsem ho měla potkat. Uvidíš, že se to spraví. Dej si čas, nehrň se do dalších vztahů, oklepej se a pak jdi dál.

  • slunickoL7.2.2017 21:31

    Ahoj, určitě se k němu nevracej, udělalas dobře, žes to ukončila. A otázku nějakou máš? Snad nevadí tykání :-)

  • Milovat dobytka, co tě mlátil, podváděl, psychicky týral a byl sprostý na tebe i tvou mámu?? Holka, ty máš ale hooodně nízkou laťku. Fuj.
    Není to spíš jen pocit prázdna, takový ten strach "co si sama se sebou počnu", když už ti taková zrůda nevyplňuje a neřídí celý tvůj život?
    Ukonči s ním a jeho okolím jakýkoli kontakt a pokračuj tam, kde jsi před 5 lety skončila. Držím palce!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 218 otázek, kterým se dostalo 271 568 odpovědí a 409 749 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist