Rozchod s přítelem

Otázku položila: Bývalá uživatelka #36973 4.12.2011 9:09

Ahoj holky...Včera jsem se rozešla s přítelem..skoro po roce..nemůžu přestat brečet..pořád ho tolik miluju..Řekl, že ke mě nic necítí..Jenže se scházíme, když jsme spolu držíme se za ruce a líbáme se,voláme si a píšeme..Jenže naši ho začli nesnášet a to jim nic neudělal, já si myslím, že to dáme zase dohromady, ale nevím jak s našima..Poraďte mi..:( Já ho tolik miluju, my ten rozchod bere spíš jako pauzu, chce to čas..Byly jsme spolu denně a teď je škola, tak jsme se odloučili..Já nevím potom, když se tedy dáme dohromady co z našima..Já mám strach..
Když jsme jim řekla, že jsme rozešli, tak pořád na mě jen řvou a na něj nadávají..:( A i vlastní máma..Já nevím co mám dělat..:(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • full.avl4.12.2011 10:38


    Škola není důvod k rozchodu, co takhle mají říkat páry, které se nevidí denně, ale třeba jen o víkend? nebo jednou za 14 dní? žádnou pauzu si nedávají, a klape jim to, banaopak jejích vztah to utužuje.
    Takže asi takhle, pokud ti řekl,že nic k tobě necítí,tak se k němu nevracej ani kdyby chtěl.
    Rodiče ho začali nesnášet právě z toho důvodu že vidí jak Ti teď ublížil.

  • Muj nazor - kdyz se dva ze zacatku vztahu vidi denne, fakt den co den, tak to nedela dobrotu, zkusenost nejen ma, ale i mych znamych. Takovy vztahy sly do kytek. Kdyz uz jsou spolu dyl, tak je to neco jinyho.. A jinak ty ses s nim rozesla, on ti navrch rekne, ze k tobe neciti nic, coz je jeste horsi nez kdyby te nemel rad vubec. To znamena, ze ses mu lhostejna, bych to tak tipla. A to, ze ho rodice nemaji radi je sice smutny, ale jim do toho v podstate nic neni, je to tvuj zivot, tvuj vztah. Podle toho, cos psala, bych to teda dohromady nedavala, na slepovany vztahy neverim.

  • On ti řekl že k tobě nic necítí a chceš to s ním dát dohromady? Tak to jsem nepochopila, když k tobě nic necítí tak to je docela problém ... Protože jednostranná láska je ta nejhorší co může být a rodiče? Tak ty to musí prostě přijmout, lidi se rozchází tak to je a bude, zkus jim to něják vysvětlit a říct jim že je to tvůj vztah a né jejich.. A taky si promluv s tím tvým "přítelem" jak si představuje že spolu budete když k tobě nic necítí, já bych teda nechtěla být s někým co ke mně nic necítí..Hezký zbytek neděle a držím palečky že se vše napraví.B*

  • Verousek894.12.2011 13:21

    Jestli jsem to pochopila dobře, tak ty říkáš, že jste se VČERA rozešli, ale zároveň se scházíte, líbáte, voláte .. to nějak nechápu jako kdy jste tohle stihli - ještě včera?... Nevím, jestli je to myšleno, že se scházíte před rozchodem nebo až po něm. No, když ti řekl, že k tobě nic necítí, tak je opravdu nejlepší ho nechat být, já také nevěřím na slepované vztahy. Od kluka, který by mi řekl, že ke mně nic necítí, bych odešla. Mně to spíš připadá, jako by se choval podle toho, jak se mu to zrovna hodí a to je děs. Jinak, ten vztah je tvá věc a tví rodiče do toho nemají co mluvit, je to přece na tobě, tak bych se to snažila rodičům vysvětlit.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist