Rozchod s někým koho miluju

Otázku položila: Anonymní uživatelka #420195 28.6.2019 9:38

Dobrý den přeju,
Rada bych se tu spíše vyzpovídala a slyšela váš názor či podobné zkušenosti.
Znám přítele 6 let a chodíme spolu 4,5 roku je o 11 let starší jemu je čerstvě 30, co se nestalo zjistila sem před 6 měsíci že si vytvořil seznamku to mě dost užíralo a začala sem mu dost neduveřovat a nemohla sem tomu vůbec uvěřit.. vždycky byl proti takovému chování ale kvůli čemu se rozcházíme je to že si už 3 měsíce píše s jistou ciznkou nedávno sem zjistila že ji měl na tapetě telefonu b tom začala hystericka scéna a padali dost ošklivá slova z obou stran, poté se však uklidnil a začal zase na mě šahat a že ji nemiluje a že chtěl jen abych si uvědomila že ho můžu ztratit už mu nevěřím a co horší ta holka je hezká a mění si kvůli němu neustále fotky kde má pomalu vidět i prsa.. Dost mě to uráží říkám si jaký to je idiot ale pořád ho miluju a nedokážu si představit bez něho být, je to můj první kluk a bohužel sem se jednou snažila předávkovat poprvé když sem zjistila že měl seznamku ale zítra se stěhuji a mám chuť nežít, bojím se že nikoho podobného už nenajdu dříve byl úplně jiný s nebo to jen dobře skrýval, další věc co mě dost zabolela bylo to že v jeho pokoji sem našla prázdný rámeček ns fotku a myslím si že si tam dá ji :(
Děkuji že sem se mohla aspoň nějak vyzpovídat.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy28.6.2019 9:59

    V první řadě je špatně, že si na něm tak závislá. Pokus o sebevraždu kvůli chlapovi? Pfff, jsme přece silné ženy a jak se říká, žádný chlap nestojí za rozmazanou řasenku. Je to tvůj první vztah, první rozchod a ten bolí nejvíc. Je dobře, že se stehuješ pryč, protože takový vztah opravdu nemá cenu. Přijde mi to, že už se tě nabažil, zvedlo mu sebevědomí, že sbalil mladou holku, ale už si evidentně okoukaná a tak hledá jinde. Ta další ho brzy taktéž omrzí a tak dál až mu bude 45+ a bude sám, to není moc fajn život a ty můžeš být ráda, že nebudeš jeho součástí. Jistě, teď to bude hodně bolet, ale věř, že to přejde. Je důležité ze sebe emoce dostat, pořádně si pobrečet, k životu to patří. A až budeš mít čistý štít a objeví se někdo jiný (a věřím, že lepší), tak si ho budeš vážit ještě víc než tohohle blba ;-)

  • Prvni kluk.. draha, mela bysis uvedomit v prvni řadě ze ve 30 uz je to muz. Neodsuzuju takove věkové rozdily ve vztahu, ale myslim si ze v 19 bys mela hledat spíše nekoho vekove blizsiho. Z toho co pises mi prijde ze jsi jeste nevyzrala a o to je to horsi byt s dospělým chlapem ktery muze mit uz trochu jiny pohled na zivot nez ty jako teenagerka. Samozrejme ze plno takovych vztahu existuje a jsou spolu... Ale musis vedet sama jestli opravdu stoji za to abyses trapila. A reknu ti ze vzdycky si zvyknes. Kdyz jsem se rozchazela s byvalym, taky jsem si myslela ze bez nej nemuzu zit. A ono to clovece jde a nasla jsem si lepsiho, vdala jsem se za nej a mame uz i detatko. Takze pokud se rozhodnes a rozejdes se s nim, sice to bude chvíli bolet ale mas aspon nejakou cennou zkusenost do budoucna.
    A pamatuj si ze tvuj zivot je cennejsi nez cokoliv jineho na svete, tak at te ani nenapadne si neco udelat ;) kvuli nejakrmu pitomemu chlapovi ktery by te jeste mel za hloupou a hysterku kdybysis ublizila... Opravdu to nestoji za to. Vim o cem mluvim. :-)

  • že už nenajdeš nikoho, komu se nedá věřit a kdo si bude nahánět jiné baby, aby ti ukázal, že o mistra můžeš přijít?? Tak takových najdeš na každým rohu pět ;-) je to jen strach z neznáma být zase sama, vykročit z těch zajetých kolejí..zkus to a uvidíš, že se ti volněji dýchá ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist