Rozchod přes SMS

Otázku položila: Bývalá uživatelka #183416 4.5.2019 21:39

Hezký večer. Stala se mi dneska taková dost nemilá věc.
Partner, se kterým se znám už 3 roky, ale chodíme spolu asi půl roku, se se mnou dneska přes SMS rozešel s odůvodněním, že o nás přemýšlel, ale bohužel jsme každý až moc rozdílný a že to bude lepší ukončit. Ale to, že jsme až moc odlišní, je podle mě jen zástěrka. Podle mě je hlavní problém v komunikaci, což se odráží i v sexu a tu je podle mě ten zakopaný pes. Navíc je o 6 let starší, takže zatímco já mám za týden bakalářské státnice, on už těch 5 let pracuje. Já osobně taky vnímám, že to v posteli trošku drhne, ale jinak ho miluju a jsem ochotná o problémech komunikovat. Požádala jsem ho, jestli bychom o tom mohli zítra popřemýšlet spolu, a souhlasil.
Chtěla jsem se zeptat, co si o tom myslíte vy. Je nějaká šance, že ten problém půjde vyřešit, jen je třeba ten problém pojmenovat a říct to tomu druhému? A nebo je to ztracené a zbytečné? Případně máte pro mě nějaké rady? Děkuji moc.

Ženy! Děkuji moc všem za vaše názory, rady, zkušenosti.
Dozvěděla jsem se, že se vlastně celou dobu přemáhal. Prý pořád doufal, že to nějak půjde, ale nejde to ani v posteli, ani z hlediska zájmů. Prý to nebylo lehké rozhodování, přemýšlel nad tím měsíce. Uvnitř už to má uzavřené. Je mu líto, že to nechal zajít takhle daleko. A na otázku, jestli ke mně něco cítil, zda mě má rád, neodpověděl. Takže tak.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy4.5.2019 23:12

    Jeden blb se se mnou rozešel přes fb, pěknej ubožák a vůbec nelituji, že to skončilo. S takovou nulou bych stejně být nechtěla ;-) Na vztah musí být 2, nepřemlouvala bych, neponižovala se, rozloučit a čau.

  • HaSha5.5.2019 7:09

    Máš před státnicemi, předpokládám, že se připravuješ, tak to může být i obdobím. Vybrat si ale takovou chvíli a ještě přes SMS od něj není fér. Myslím, že ses zachovala rozumně, aspoň můžeš zjistit, v čem ty rozdíly vidí, třeba jde o ještě něco jiného. Jak psala Lily7 můžete mít úplně jiné představy o budoucnosti. Máš pravdu v tom, že komunikace je kámen úrazu většiny vztahů a lidé často zahazují vztah, jen aby nemuseli řešit problém, ale i na řešení problému je pravidlo, že musí chtít komunikovat oba. Z očí do očí líp uvidíš, jaký postoj zaujmout. Rozhodně se neponižuj, neslibuj, popřemýšlej i o tom, jestli tě ta jeho SMS nebude trápit, i kdyby jste se domluvili, že budete ve vztahu pokračovat. Hodně štěstí, ať už dopadnete jakkoliv.

  • Priveľa rozdielov rozdelí mnoho párov v prvých mesiacoch. Je fajn sa o tom porozprávať, ale nečakaj od toho príliš veľa. Radšej porozmýšľaj, či na tom niečo nie je. Predsalen je lepšie ukončiť to teraz ak to nefunguje. Ale ťažko radiť, do vzťahu nevidíme... Ide mi len o to, aby si sa na vec pozrela aj z iného uhla, ak ste dospeli do tohto štádia. Je pekné počúvať svoje srdce, ale treba si uvedomiť, že v budúcnosti vás potenciálne čaká spoločná domácnosť, všedné problémy, rodina... Myslíš, že dokáže naplniť tvoje očakávania, že sa zhodnete na tom, ako si predstavujete svoju budúcnosť? Preberte to spolu.

  • :-D:-DAhoj, hele ex se se mnou po sms rozešel taky . Ted se tomu teda smeju, protoze uz jsem nekde jinde, ale predtim jsem ho nekolik tydnu uprime nenavidela. A o rozchodu jsme si teda nepromluvili do dneska, a to jsem ja s nim byla ve vztahu pres 9 let. Z toho jsme meli i pred svatbou.
    Jako bylo mi divny, ze asi 14 dni jezdi k mamince na navstevy co 3 dny ale rikal ze tam dela koupenu... a dalsi pithoviny na baraku. No a po vikendu kdy se vubec neozval prijel domu delal jakoze nic, tyjo dokonce jsme meli i sex 8-o asi to bral jako na rozloucenou nebo nevim, pak v pet vstava do prace, zabouchne za sebou dvere a pak po pul hodine mi prijde sms ze si nasel nekoho jineho a ze se rozchazime. Jako jeho obleceni a dalsi veci jsem zabalila a poslala postou a rekla jsem mu aby se uz ani nevracel, pak jsem se v tom placala nekolik tydnu a ani jsem s nim dal nechtela komunikovat. Jen jsem postupne prisla na to, ze muj ex mel proste kdejakou rajdu a kdyby svoji milenku nezbouchl tak je asi stale u me a ja bych prisla o to co prozivam ted.

    Uprime nevim co je mezi vami dvema, ale uz jen to, ze nekdo udela takovy krok jako rochod a jeste srabacky pres sms by mi za dalsi slova nestal.

  • Ahoj 😇jestli je rozumný tak by to mohl pochopit 😅 rozhodně se oblec do něčeho mooc pěkného prádla (správný název sexy 😂) zkus se co nejlépe nalíčit a udělat vlasy. A řekni mu vše co k němu cítíš 😄řekni že ho miluješ a že uděláš cokoliv a že se zlepšis i v posteli 😇a ať to zkusíte ještě jednou. Podle mě na to kývne8-o

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 184 otázek, kterým se dostalo 271 427 odpovědí a 409 659 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist